ΑΕΚ

Κωνσταντίνος Ευρυπίδου: Ιστορική μεταγραφή από την ΑΕΚ στην PSV

Εδώ και λίγες ώρες, το κυπριακό ποδόσφαιρο πανηγυρίζει μια από τις πιο ιστορικές μεταγραφές της ιστορίας του. Ο 16χρονος Κωνσταντίνος Ευριπίδου είναι παίκτης της PSV Αϊντχόβεν.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Πριν καλά-καλά ανοίξει τις ποδοσφαιρικές του φτερούγες, ο Κωνσταντίνος Ευριπίδου… πετάει για το εξωτερικό. Εκεί όπου θα του δοθεί η ευκαιρία να εξελίξει το ταλέντο του. Ένα ταλέντο που οι Ολλανδοί διέκριναν με τα εκπληκτικά τμήματα σκάουτινγκ που διαθέτουν.

Ο παίκτης αγωνιζόταν με τις μικρές ομάδες της Δόξας Κατωκοπιάς και τον περασμένο Ιούλιο μεταπήδησε σε εκείνες της ΑΕΚ Λάρνακας, όπου πραγματοποίησε κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις.

Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και από μικρός έχει δείξει ευχέρεια στις μεταβιβάσεις, αλλά και στην κάλυψη χώρων. Κάτι που τον χαρακτηρίζει περισσότερο ως «εξάρι». O παίκτης θα ενσωματωθεί στην Κ-17 της PSV και θα ξεκινήσει το μαγικό ταξίδι στην Ολλανδία.

Σε δηλώσεις που έκανε σε ολλανδικά ΜΜΕ, ο Ευριπίδου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή:

«Είναι μια τεράστια τιμή. Εδώσα τα πάντα κατά την διάρκεια του δοκιμαστικού μου και είμαι χαρούμενος που έπεισα τους ανθρώπους της PSV. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα, να εξελιχθώ ανάμεσα σε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο σε πολύ νεαρή ηλικία και από εδώ θα προσπαθήσω να πάω όσο πιο μακριά γίνεται με την PSV. Ταυτόχρονα συνεχίζω το σχολείο μου στην Κύπρο μέσω διαδικτύου»

Σχετικά νέα

X
Translate »