Γενική Επικαιρότητα

Κι αύριο στους δρόμους οι χαμηλόμισθοι, νέο δυναμικό κάλεσμα ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ησημερινή κινητοποίησή μας αποτέλεσε μόνο την αρχή, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κλαδικό Συμβούλιο Γραμματειακού και Γραφειακού Προσωπικού της Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, μετά και την έναρξη της 48ωρης απεργίας που είχε εξαγγείλει, με φόντο το θέμα των χαμηλόμισθων του δημοσίου και τη συμφωνία που διαπραγματεύεται Κυβέρνηση-Συνδικαλιστικές οργανώσεις ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ.Οι απεργοί του δημοσίου συγκεντρώθηκαν το πρωί έξω από το Προεδρικό παραδίδοντας υπόμνημα με τις θέσεις και τα αιτήματά τους και ακολούθως πορεύθηκαν στο Υπουργείο Οικονομικών, όπου επίσης παρέδωσαν υπόμνημα.

Αύριο, Τρίτη, χαμηλόμισθοι υπάλληλοι του δημοσίου συνεχίζουν την απεργία και τις κινητοποιήσεις τους, στο πλαίσιο του αγώνα, όπως αναφέρει το Κλαδικό της ΙΣΟΤΗΤΑΣ, «για αξιοπρεπείς μισθούς».

Ο αγώνας αυτός προειδοποιεί η Συντεχνία «συνεχίζεται δυναμικά» και δεν πρόκειται να σταματήσουν «μέχρι τη νίκη».

Για ακόμη μία φορά το Κλαδικό Συμβούλιο της ΙΣΟΤΗΤΑΣ, καλεί “όλους τους χαμηλόμισθους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στη νέα διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 5/12/2023, στις 8:30 π.μ. έξω από το Προεδρικό Μέγαρο”.

«Να δείξουμε τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την ενότητά μας, ανεξαρτήτως καθεστώτος ή μισθολογικής κλίμακας. Να ακουστεί δυνατά η φωνή της διεκδίκησης και του δικαίου! Είναι η στιγμή να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να αγωνιστούμε για αυτά που μας αξίζουν! Για έναν αξιοπρεπή μισθό που θα εξασφαλίζει ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για εμάς και τις οικογένειές μας! Ελάτε μαζί μας σε αυτή τη νέα μάχη! Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά νέα

X
Translate »