Κοινωνία

Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας”: Τεράστια επιτυχία σημείωσε η μουσική παράσταση με τίτλο “Αξέχαστες μουσικες στιγμές από τον Ελληνικό Κινηματογράφο”

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η μουσική παράσταση με τίτλο “Αξέχαστες μουσικες στιγμές από τον Ελληνικό Κινηματογράφο”, που διοργάνωσε το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για ατομα με αναπηρίες άνω των 21 χρόνων. Η εκδήλωση έγινε στο παραλιακο κέντρο Charmar by Makenzy και σ αυτό έλαβαν μέρος ο τραγουδιστής και ηθοποιός Παναγιώτης Πετρακης, η Χορωδία Λειβαδιων υπό την διεύθυνση του Μαέστρου κ. Νικόλα Θεράποντος και το Χορευτικό Συγκροτήμα Διγενής Οροκλινης με Χοροδιδασκαλο τον κ. Ανδρέα Ιωάννου.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

May be an image of 8 people, people standing and indoor

 

Το πρόγραμμα παρουσίασε η πολύ καλή φίλη του Κέντρου Ημέρας και πάντα παρούσα σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικου χαρακτήρα η γνωστή και αγαπητή δημοσιογράφος Αθηνα Βιολάρη. Ήταν μια νοσταλγική βραδια παρολη την βροχή που είχε ρίξει λίγες ώρες προηγουμένως. Ο κόσμος που αψηφισε τον κακό καιρό και τίμησε την παράσταση με την παρουσία του “αποζημιώθηκε” από την εξαιρετική εμφάνιση του Παναγιώτη Πετρακη. Ένας καλλιτέχνης με μοναδική ευαισθησία που σέβεται το κοινό και προσπαθεί πάντα να το ικανοποιήσει..Ιδιαιτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο πρόεδρος του Κέντρου Ημέρας Δικαίωμα Ελπίδας κ. Σταυρος Σταύρου ανακήρυξε τον κ. Πετρακη ως Επίτιμο μέλος του Κέντρου Ημέρας.. Κι αυτή ήταν μονο η αρχή.. Τα καλύτερα ερχονται.. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την στήριξη και την αγάπη σας.

 

 

May be an image of one or more people, people playing musical instruments and people standing

May be an image of 6 people, people standing, people playing musical instruments and indoor

May be an image of 9 people and people standing

May be an image of 1 person and standing

May be an image of 3 people and people standing

 

Σχετικά νέα

X
Translate »