Αθλητικά Νέα

Καζαμίας: “Κάναμε περισσότερα απ’ αυτά που μπορούσαμε για να κρατήσουμε τον Πουρσαϊτίδη”

Την υπερπροσπάθεια που έγινε από τη Νέα Σαλαμίνα για να παραμείνει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης τόνισε ο Γιώργος Καζαμίας. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρόλευκων ανέφερε ότι δεν λήφθηκε καμία απόφαση για τον επόμενο προπονητή και ενημέρωσε πως ο Μάκης Παπαϊωάννου αποχωρεί οριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το γεγονός ότι η Νέα Σαλαμίνα δεν συνεχίζει με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο: «Δεν αναμέναμε ούτε εμείς αυτή την εξέλιξη. Ήμασταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τον κ. Πουρσαϊτίδη. Συμφωνήσαμε σε κάποια φάση αλλά προέκυψε ένα θέμα που δεν μπορούσε να επιλυθεί την τελευταία στιγμή. Πρόσφερε πολλά και πήρε πολλά. Είναι από τους πιο επιτυχημένους προπονητές, έχουμε σεβασμό και του ευχόμαστε κάθε καλή συνέχεια».

Θεωρείτε ότι κάνατε ότι ήταν δυνατόν για να κρατήσετε τον προπονητή; «Κάναμε και περισσότερα από αυτά που μπορούσαμε γιατί δώσαμε ένα συμβόλαιο εξαιρετικό, το καλύτερο συμβόλαιο που δώσαμε ποτέ με βάση τα δεδομένα της ομάδας, το δείξαμε ότι θέλαμε να συνεχίσουμε την συνεργασία. Το ήθελε και το παλιό συμβούλιο και το νέο συμβούλιο, βρήκαμε και τους πόρους να κρατήσουμε το μπάτζετ στα ίδια επίπεδα αλλά αυτό δεν τελεσφόρησε στο τέλος της ημέρας. Έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας ότι κάναμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να διατηρήσουμε την συνεργασία».

Βγήκαν κάποια ονόματα προπονητών και η κοινή συνισταμένη τους είναι ότι είναι όλοι Κύπριοι. Θα πάτε με Κύπριο προπονητή; «Δεν τέθηκε κανένας όρος και καμιά προϋπόθεση για τον προπονητή. Ούτε για ηλικία, ούτε για εθνικότητα, ούτε τίποτα. Χθες άρχισε να στριφογυρίζει στο κεφάλι μας η προσπάθεια για νέο προπονητή. Δεν είχαμε χρόνο να επεξεργαστούμε κάτι. Πήρε την εντολή το ποδοσφαιρικό τμήμα για να ετοιμάσει εισηγήσεις για να συζητηθούν το συντομότερο δυνατόν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις».

Για τον Μάκη Παπαϊωάννου: «Δεν έκανε δεχτή την πρόταση ο φίλος Μάκης. Μας ενημέρωσε. Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν ξέρω αν υπέγραψε σε άλλη ομάδα. Βαδίζουμε και με το δεδομένο ότι δεν θα πορευθούμε με τον Μάκη Παπαϊωάννου. Είναι μαζί μας τα τελευταία 8-9 χρόνια, κέρδισε και τον σεβασμό και την αγάπη μας, αξιοπρεπέστατος, τίμιος που σέβεται το σωματείο που εργάστηκε. Φεύγει σαν φίλος και ένας πραγματικός συνεργάτης. Κύριος ήρθε, κύριος φεύγει και παραμένει φίλος της Νέας Σαλαμίνας».

Σχετικά νέα

X
Translate »