ΑΕΚ

Καρίγιο έφυγε, Σωφρόνης έρχεται

Πηγή: alphanews.live

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Αναλυτικά:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Joan Carillo, τον βοηθό προπονητή Xavi Coll και τον αναλυτή Matyas Czyczi.

Tους ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες και την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».

Επιβεβαιώνεται η μία από τις τρεις ειδήσεις που δημοσιεύσαμε νωρίτερα, με τον Αρνάλ Κόντε να αποτελεί επισήμως παρελθόν.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας Arnal Conde.

O Arnal ανέλαβε τα καθήκοντα του σε μία δύσκολη χρονική στιγμή για την ομάδα μας και προσπάθησε να δώσει λύσεις σε πολλά προβλήματα. Βοήθησε αρκετά στο οργανωτικό κομμάτι και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τις υπηρεσίες και την προσφορά του στην ομάδα μας. Παράλληλα του ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».

Νωρίτερα γράψαμε:
Σε αλλαγή προπονητή προχωρούν στην ΑΕΚ, με τον Καρίγιο να αποχωρεί από την ομάδα εντός των επομένων ωρών και την θέση του να παίρνει ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Η προγραμματισμένη μάλιστα για τις 12:00 δημοσιογραφική διάσκεψη του Ισπανού προπονητή ενόψει ΑΕΛ αναβλήθηκε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα τον ακολουθήσει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Αρνάλ Κόντε. Τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις της ομάδας στα δύο τελευταία παιχνίδια, ήταν αυτά που έφεραν την απόφαση για λύση της συνεργασίας με αμφότερους.

Σε ότι αφορά στον τέως προπονητή του Απόλλωνα, οι ιθύνοντες την ομάδα συμφώνησαν μαζί του για συμβόλαιο 1,5 έτους (μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του ’22) και πολύ πιθανόν να βρίσκεται στην απογευματινή προπόνηση και να κοουτσάρει την ομάδα στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »