ΑΕΚ

Κ. Δημητρίου: «Τώρα κρίνονται τα πάντα – Θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση στη σεζόν»

Συνειδητοποιημένοι για τη σημασία και τη δυσκολία του ντέρμπι κορυφής με τον ΑΠΟΕΛ την Κυριακή (31/3) στην Αρένα, δηλώνουν στην ΑΕΚ. Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων, Κυριάκος Δημητρίου ανέφερε ότι θα έχουν τη μεγαλύτερη προσέλευση οπαδών στη φετινή σεζόν, ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και την προετοιμασία: «Έχουμε ντέρμπι κορυφής έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Επιτρέψαμε στις προπονήσεις με καλό κλίμα και ψυχολογία. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να πάρουμε τη νίκη. Ξέρουμε τη σημασία αυτού του παιχνιδιού».

Τα «συστατικά» για να πάρει τη νίκη: «Τέτοιου είδους παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες είναι σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Όλα τα παιχνίδια είναι κλειστά».

Για το γεγονός ότι για πρώτη φορά αρκετοί οπαδοί ακόμα και ουδέτεροι θεωρούν την ΑΕΚ ως φαβορί: «Είναι φυσιολογικό επακόλουθο της πορείας και των τελευταίων αποτελεσμάτων. Πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Είμαστε συνειδητοποιημένοι, τώρα κρίνονται τα πάντα. Κάθε παιχνίδι είναι και διαφορετικές εξετάσεις».

Για την προπώληση των εισιτηρίων: «Η προπώληση κινείται με πολύ καλούς ρυθμούς. Θα έχουμε τον 12ο παίκτη μαζί μας. Θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση στη φετινή σεζόν για εμάς».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν έχουμε προβλήματα. Επέστρεψε ο Πίριτς και σήμερα θα επιστρέψει και ο Τόνγκια».

Σχετικά νέα

X
Translate »