ΑΕΚ

Κ.Δημητρίου: «Θα προχωρήσουμε σε ενίσχυση εφόσον…»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΕΚ Κυριάκο Δημητρίου για τη μοναξιά της κορυφής, τη συνέχεια αλλά και τα μεταγραφικά.

 

Οι δηλώσεις του στον Super Sport FM:

Για την ισοπαλία και την άνοδο στην κορυφή: «Φεύγαμε στεναχωρημένοι, θα μπορούσαμε να το κερδίζαμε αλλά υστερήσαμε σε απόδοση. Και ήρθε η χθεσινή ημέρα, μετά από τα δύο παιχνίδια, να μας ανεβάσει στην πρώτη θέση. Μην ξεχνάμε ότι τρία 24ωρα πριν είχαμε δώσει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Πάφο. Δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα να πεις ότι δεν θα γίνουν αλλαγές. Είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστείς σε όλη τη σεζόν. Είναι λογικό όταν δεν κερδίζεις να ψάχνεις αίτια».

Για τις μεταγραφές: «Πάντα ψάχνουμε τις κινήσεις με τις οποίες θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη σεζόν, να βρούμε παίκτες που θα προσφέρουν περισσότερα από αυτούς που έχουμε. Δεν θα κάνουμε μεταγραφές για χάρη των μεταγραφών. Θα προχωρήσουμε σε ενίσχυση εφόσον βρούμε παίκτες που θα μας προσδώσουν ποιότητα και βάθος σε θέσεις που χρειαζόμαστε».

Για τη συνέχεια: «Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και μετά έχουμε το παιχνίδι με τον Άρη. Το γεγονός πως έχουμε ανά τρεις ημέρες παιχνίδια με συγκεκριμένες απαιτήσεις, μας κρατά σε εγρήγορση».

Για τον Τρισκόφσκι: «Φέτος μοιράζεται το σκοράρισμα. Και είναι προτιμότερο να έχεις πλουραλισμό. Έστω κι αν ο Τρισκόφκσι δεν έχει τους αριθμούς των προηγούμενων χρόνων, έχει βοηθήσει πολύ»

Για τον Ολατούντζι: «Δεν προκύπτει από κάπου ότι έχει κλείσει η μεταγραφή του. Δεν είναι αλήθεια, περιμένουμε τα νεότερα. Αν προκύψει κάτι χειροπιαστό, κάποια συμφωνία θα το αναφέρουμε».

Σχετικά νέα

X
Translate »