Δελτία Τύπου

Ιnfinity Properties: Παρέδωσε 120 «Χριστουγεννιάτικα κουπόνια Αγάπης» σε σχολεία της πόλης μας

Ήρθε λοιπόν πάλι η πιο υπέροχη και μαγική εποχή του χρόνου – τα Χριστούγεννα.

Οι μέρες μοιάζουν μαγικές και ονειρεμένες. Όλη τη χρονιά περιμένεις να φτάσει ο Δεκέμβρης να κατεβάσεις τις κούτες με τα στολίδια και τα λαμπιόνια και να γεμίσει το σπίτι σου με τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Περιμένεις τα Χριστούγεννα σαν μικρό παιδί, ακόμα και όταν είσαι πια μεγάλος. Η γιορτή αυτή σου δίνει το έναυσμα να πεις σ’ αγαπώ, συγνώμη, να προσφέρεις τη βοήθεια σου σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Γιατί κάποιοι συνάνθρωποι  μας, δεν μπορούν να νιώσουν αυτή τη χαρούμενη ατμόσφαιρα. Δεν μπορούν να ρίξουν λίγη χρυσόσκονη και να γίνουν όλα πιο ρόδινα. Για αυτούς τους συνανθρώπους μας, αυτές οι μέρες ίσως και να είναι λίγο πιο στενάχωρες και μελαγχολικές.

Για αυτούς τους λιγότερο ʺτυχερούςʺ συνανθρώπους μας, η εταιρεία μας, στα πλαίσια της κοινωνικής μας ευθύνης παρέδωσε 120 «Χριστουγεννιάτικα κουπόνια Αγάπης» σε σχολεία της πόλης μας, με παραλήπτες συμπολίτες μας που τα χρειάζονται.

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν όλοι μαζί λοιπόν να φέρουμε το χαμόγελο σε κάθε συνάνθρωπό μας αλλά κυρίως σε κάθε παιδί. Ας θυμηθούμε τι πραγματικά συμβολίζουν τα Χριστούγεννα! Η μαγεία των Χριστουγέννων κρύβετε στο χαμόγελο του κάθε παιδιού, στην αγκαλιά των αγαπημένων μας, στο άκουσμα των μικρών παιδιών που τραγουδούν τα κάλαντα, στη μυρωδιά από τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες. Γιατί τα δώρα δεν είναι μόνο υλικά αγαθά. Είναι η ένδειξη αγάπης, η λαχτάρα μας να κάνουμε κάποιον χαρούμενο, να δείξουμε ότι νοιαζόμαστε. Γιατί η υγεία, η ζωή, η αγάπη και η ευτυχία, δεν αγοράζονται με χρήματα!

Τα στολίδια δεν φέρνουν τα Χριστούγεννα αν δεν υπάρχει αγάπη μέσα μας. Οι άνθρωποι στολίζουν τις στιγμές μας, και οι χαρούμενοι άνθρωποι φωτίζουν τη ζωή μας!

Η Infinity εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο και καλότυχο το 2023!!

 

Σχετικά νέα

X
Translate »