Αθλητικά Νέα

Ηλίας Γεωργίου: Mια από τις πιο σημαντικές μου στιγμές η επιλογή μου στους αρίστους του 2022 από την ΕΑΚ

Ο Ηλίας έλαψε για ακόμη μια φορά μέσα στο 2022 αφού στη μεγάλη τελετή των βραβεύσεων της ΕΑΚ που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12/01 ήταν ανάμεσα στους αρίστους των αρίστων.  Το 2022 ήταν η κορυφαία χρονιά για τον Ηλία καθώς κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό του μονόζυγου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης στο Λίβερπουλ, χρυσός στο μονόζυγο στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες και χάλκινος στο Μπέρμιγχαμ στο σύνθετο ομαδικό.

To βραβείο του Ηλία το παρέδωσε ο ΠτΒ κ. Αννίτα Δημητρίου την οποία ευχαρίστησε προσωπικά ο πρωταθλητής μας.

Με σχετική του ανάρτηση στα ΜΚΔ ο παγκοσμιονίκης της ενόργανης αναφέρει. 

Η ψεσινή βραδιά ήταν μια από τις πιο σημαντικές της πορείας μου μέχρι στιγμής, καθώς για πρώτη επιλέχθηκα με ψηφοφοριάς της ΕΑΚ στους καλύτερους 5 αθλητές για το έτος 2022 με τελική κατάταξη την 3η θέση.
Ιδιαίτερη τιμή που το βραβείο μου, μου το παρέδωσε η ΠτΒ κ. Annita Demetriou – Αννίτα Δημητρίου η οποία με έχει στηρίξει στην πορεία μου μέχρι σήμερα.
Πέρα από το προσωπικό επίπεδο, η ψεσινή βραδιά ήταν μεγάλη για την ενόργανη καθώς ως κορυφαίος αθλητής αναδείχθηκε ο συναθλητής μου Marios_gym_georgiou και σε ομαδικό επίπεδο η Εθνική Ενόργανης για πρώτη φορά ήταν ανάμεσα στις 3 κορυφαίες ομάδες (ΑΕΚ, Απόλλων, Εθνική Ενόργανης) γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ότι η Κυπριακή Ενόργανη έχει ανέβει επίπεδα.
May be an image of 3 people and people standing
May be an image of 4 people and people standing
May be an image of 6 people and people standing

Σχετικά νέα

X
Translate »