Αθλητικά Νέα

«Ηχηρό» μήνυμα σε Πουλλαΐδη: «Τον καλούμε να ανακαλέσει»

Εν μέσω αντιπαράθεσης της οικογένειας Πουλλαΐδη και Ευγένιου Χαμπουλλά ο Σύνδεσμος παλαιμάχων της Ανόρθωσης εξέδωσε ανακοίνωση για τις διοικητικές εξελίξεις στον σύλλογο.

Αναλυτικά:

Προς Πρόεδρο και μέλη Διοικητικού Συμβουλίου Εταιρείας Ανόρθωσης Αμμοχώστου και
Πρόεδρο και Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου Σωματείου Ανόρθωσης Αμμοχώστου

Κύριοι,
Με  μεγάλη ανησυχία και προβληματισμό παρακολουθούμε τις εξελίξεις που αφορούν την ομάδα μας λόγω των τελευταίων γεγονότων στα διοικητικά της ομάδας, αλλά και της συνεχιζόμενης κάκιστης αγωνιστικής εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα στο γήπεδο.

Ο  Σύνδεσμος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Ανόρθωση Αμμοχώστου συνεκάλεσε έκτακτη συνέλευση των μελών του κατά την οποία υπήρξε μεγάλη και αθρόα προσέλευση .

Ως μέρος της ιστορίας της Ανόρθωσης νιώθουμε την ανάγκη να καλέσουμε τόσο την Εταιρεία όσο και το Σωματείο της Ομάδας, να αποφύγουν την διχόνοια και να πορευθούν ενωμένοι για το καλό της ομάδας

Κύριοι, έχετε την τιμή να ηγείστε  του μεγαλύτερου και ιστορικότερου Σωματείου της Χώρας, και καλείστε να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου κόσμου της ομάδας και της τεράστιας ιστορίας που κουβαλά αυτό το Σωματείο.

Καλούμε τον κύριο Πουλλαΐδη, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεση του για άμεση αποχώρηση από την προεδρία της εταιρείας, να ανακαλέσει και να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι και την λήξη της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, ώστε να τελειώσει η ποδοσφαιρική χρονιά όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Είμαστε σίγουροι για τις αγνές σας προθέσεις, την αγάπη σας για την ομάδα, και την ανιδιοτελή προσφορά σας προς αυτή.

Στην Ανόρθωση δεν περισσεύει κανείς και ειδικά σε  αυτές τις δύσκολες ώρες που δοκιμάζεται η ομάδα.

Νιώθουμε όμως ξανά την υποχρέωση να σας υπενθυμίσουμε ότι όσοι αποτελούν το οικοδόμημα της Ανόρθωσης πρέπει να έχουν ως φάρο τους την ιστορία, το μεγαλείο αυτής της ομάδας, αλλά και την πόλη της Αμμοχώστου γιατί πολύ απλά …«η Ανόρθωση δεν είναι απλά μία ομάδα».

Το αμέσως επόμενο διάστημα αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας θα ζητήσει ταυτόχρονη  συνάντηση με τον πρόεδρο της Εταιρείας αλλά και με τον πρόεδρο του Σωματείου.

Σύνδεσμος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Ανόρθωσις Αμμοχώστου
30.12.2022

Σχετικά νέα

X
Translate »