Κοινωνία

Η οργάνωση Helping Hands στηρίζει τον ΠΑΣΥΚΑΦ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον περασμένο Ιούλιο το 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Futsal το οποίο διοργανώθηκε στο αθλητικό κέντρο Elite Sporting Club της Σχολής Pascal στην Λάρνακα, από την φιλανθρωπική οργάνωση Helping Hands.


Η οργάνωση Helping Hands ιδρύθηκε το έτος 2021 από μια ομάδα νέων ανθρώπων και εδρεύει στη Λάρνακα. Έχει ως πρωταρχικό στόχο να προσφέρει κάθε βοήθεια και στήριξη σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και αντιμετωπίζουν προβλήματα που παραπέμπουν σε κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες καθώς και σε προβλήματα υγείας.


Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος 17 ποδοσφαιρικές ομάδες, με νεαρούς ποδοσφαιριστές και λίγο μεγαλύτερους στην ηλικία, καθώς και μεγάλος αριθμός από εθελοντές, μέλη της οργάνωσης Helping Hands, που ανέλαβαν με μεγάλη επιτυχία την διοργάνωση του τουρνουά.


Αποτέλεσμα της μεγάλης συμμετοχής και των χορηγιών στήριξης από εταιρείες και οργανισμούς όπως η Εταιρεία Andreou Family Restaurants (McDonalds), To Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου, SCP Architects , DexTek και 867 Fitness Foutique, ήταν η εξασφάλιση σημαντικού ποσού που παραδόθηκε ως εισφορά προς τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Διευθυντή του Οργανισμού στη Λάρνακα, για στήριξη των Υπηρεσιών και των Προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ για τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειες τους.

Σχετικά νέα

X
Translate »