Αθλητικά Νέα

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου βράβευσε σε μια σεμνή τελετή στη Λάρνακα

Πραγματοποιήθηκε στην Λάρνακα, η Τελετή Βράβευσης των Αρίστων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου, όπου τιμήθηκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις, και τονίστηκε, παράλληλα, η αξία της συνεχούς προσπάθειας και της αφοσίωσης στον αθλητισμό.

Σύμφωνα με την Κυπριακής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου, στην εκδήλωση έδωσαν το παρών τους σημαντικές προσωπικότητες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου έχει συμμετάσχει σε σημαντικούς αγώνες και πρωταθλήματα το προηγούμενο έτος, καταγράφοντας εξαιρετικές επιδόσεις και επιτυχίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

«Η παρουσία της σε διοργανώσεις όπως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, U18, U21 στη Γαλλία, το Παγκόσμιο Κύπελλο με GI στο Ισραήλ, και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών στη Μογγολία, αντικατοπτρίζει την αφοσίωση και την προσπάθεια για ανάδειξη της Κύπρου στον χάρτη του παγκόσμιου Ζίου Ζίτσου», προστίθεται.

Η βραδιά έκλεισε με την απονομή των βραβείων και την έκφραση των ευχών για συνεχή αθλητική αριστεία και επιτυχία.

Η συμπολίτισσα μας  Ελευθερία Χριστοδούλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα No Gi στην κατηγορία γυναικών κάτω των 70 κιλών, κατέκτησε τη δεύτερη θέση, ενώ συνέχισε να εντυπωσιάζει κατακτώντας επίσης τη δεύτερη θέση στο JJIF World Cup Ju Jitsu για γυναίκες στην ίδια κατηγορία βάρους.

Τέλος, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu του 2023, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην κατηγορία γυναικών κάτω των 70 κιλών, επιβεβαιώνοντας την αθλητική της αριστεία.

Σχετικά νέα

X
Translate »