Κοινωνία

Η κ. Έλενα μετατρέπει το σπίτι της σ’ ένα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό , για καλό σκοπό

35 ημέρες απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα και όλοι πλέον κινούνται σ’ αυτούς τους ρυθμούς.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Εμείς ανακαλύψαμε έναν Χριστουγεννιάτικο κρυμένο ”θυσαυρό” στο σπίτι της συμπολίτισσας μας κ. Έλενας Χατζηκυριάκου η οποία κάθε χρόνο μετατρέπει το σπίτι της σ’ ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό απ’ τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου για καλό σκοπό.

Μια μικρή χριστουγεννιάτικη πόλη , 7 χριστουγεννιάτικα δέντρα, ένα έτοιμο χριστουγεννιάτικο τραπέζι με τα σερβίτσια έτοιμα, πολλά λαμπιόνια, πουλουκάκια και άλλα διάφορα, συνθέτουν το πανέμορφο σκηνικό το σαλόνι της κ. Έλενας, το οποίο σε κερδίζει από τα πρώτα δευτερόλεπτα.

 

Απόγευμα αφιερωμένο στον ΠΑΣΥΚΑΦ

Όλα αυτά, πέρα από το πνεύμα των Χριστουγέννων που θέλει να βιώνει η κ. Έλενα με την οικογένεια της, έχουν και ένα άλλο σκοπό, καθώς κάθε χρόνο η κ. Έλενα ανοίγει το σπίτι της στο κοινό με σκοπό να βοηθήσει τον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Έτσι και φέτος, την Κυριακή 28 Νοεμβρίου (15:30 – 18:30) μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό απόγευμα όπου το εσωτερικό και το εξωτεριό μέρος του σπιτιού θα μετατραπεί σε Χριστουγεννιάτικη αγορά με χειροποίητες συνθέσεις, στολίδια, κεριά και έξυπνες ιδέες για δωράκια.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ – Θα προσφέρονται κεραστικά

99 086 262 – Έλενα
24 665 198 – ΠΑΣΥΚΑΦ

 

Δείτε φωτογραφίες απ’ τον πανέμορφο εσωτερικό στολισμό του σπιτιού

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »