Όμορφα της Πόλης

Η ιδέα πίσω από την αφίσα της Λεώνης που ξεχώρισε ανάμεσα σε χιλιάδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: alphanews.live

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Μεγάλη περιφάνεια σκόρπισε στους καθηγητές αλλά και τη Διεύθυνση του Γυμνάσιου Αραδίππου, η τιμητική διάκριση της μαθήτριας του σχολείου Λεώνης Μπέλα Βασιλείου, η αφίσα της οποίας ξεχώρισε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες ανά το παγκόσμιο.

af

Λεώνη Βασιλείου – Μαθήτρια
“Η πηγή έμπνευσης μου για αυτό το έργο ήταν πως στην μέση της εικόνας υπάρχει ένας σπόρος. Ερχόμαστε όλοι από αυτό το σπόρο, μαζί μπορούμε να είμαστε ενωμένοι, να έρθουμε πιο μπροστά και να αναπτυχθούμε όπως χρειαζόμαστε να αναπτυχθούμε.”

Η νεαρή μαθήτρια συμμετείχε στο διεθνή διαγωνισμό για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τροφίμων με θέμα «Οι δράσεις μας είναι το μέλλον μας – Καλύτερη παραγωγή, καλύτερη διατροφή, καλύτερο περιβάλλον και καλύτερη ζωή».

 

 

Χαρά Μάμα – Καθηγήτρια Οικιακής Οικονομίας
“Με βάση αυτό το θέμα η Λεώνη έχει δημιουργήσει αυτή την άφισα, η οποία έχει πάρει την πρώτη παγκόσμια θέση μέσα από χιλιάδες συμμετοχές. Ήταν ένας διαγωνισμός ο οποίος ήταν από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και την επιθεωρήτρια της Οικιακής Οικονομίας κ. Χριστιάνα Χαριδημου Φιλίππου. Ο διαγωνισμός αυτός ήταν μέσω του μαθήματος της οικιακής οικονομίας για την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων.”

 

 

Φίλιππος Κουμίδης – Διευθυντής Γυμνασίου Αραδίππου
“Κοντά στα άλλα, η σχολική μας μονάδα στοχεύει στη συμμετοχή σε διαγωνισμούς ώστε οι μαθητές μας να γεμίζουν δημιουργικά τον χρόνο τους, να ασκούνται στις δεξιότητες τους και να φανερώνουν τα ταλέντα τους. Μέσα από αυτές τις επιτυχίες, αυξάνεται η αυτοπεποίθησης και των μαθητών μας και των εκπαιδευτικών μας. Δικαιώνονται οι κόποι τους, ανοίγουν καινούργιοι ορίζοντες και αντανακλάται η εργασία που επιτελείται στο σχολείο.”

Την μαθήτρια συνεχάρη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »