ΑΕΚ

Η ΑΕΚ παρουσίασε τη νέα επικοινωνιακή πολιτική της

Η ΑΕΚ παρέθεσε δημοσιογραφική διάσκεψη για την επικοινωνιακή πολιτική της, όπου και ειπώθηκαν κάποιες αποφάσεις από πλευράς της Διοίκησης.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Αναλυτικά όσα λέχθηκαν στην αίθουσα του ”ΑΕΚ Αρένα”:

Τζόζεφ Φράγκος, μέλος του Δ.Σ

«Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ενδεχομένως στο κομμάτι της επικοινωνίας να μην το βάλαμε ψηλά. Ο χρόνος και η ενέργεια και η προσπάθεια να μην ήταν αυτή που θα έπρεπε. Η στόχευση μας ήταν στην οικονομική εξυγίανση και την αγωνιστική. Και στις υποδομές. Ξεκινάμε με αυτή την παραδοχή και ίσως να έπρεπε να κάνουμε παραπάνω. Θέλουμε να επενδύσουμε ό,τι απαιτείται για να αποκτήσει η ΑΕΚ τον επικοινωνιακό ρόλο που πρέπει. Να μπορέσει να αναβαθμιστεί και εμπορικά.

Είναι σημαντική η επικοινωνία και είναι δέσμευση ότι θα γίνουν όλα όσα πρέπει για να μπορέσει η ΑΕΚ επικοινωνιακά να αναβαθμιστεί.

Επενδύουμε στην παρουσία του Σωτήρη Παπαδόπουλου, που μαζί με την υπόλοιπη ομάδα θα προσπαθήσει να πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει».

 

 

Κυριάκος Δημητρίου, εκπρόσωπος τύπου

«Το Σωματείο μας έχει μεγαλώσει. Ανήκουμε στο τοπ140 Παγκόσμια και στο τοπ3 στην Κύπρο τη δεκαετία 2011-2020. Έφτασε η ώρα να τα κεφαλαιοποιήσουμε όλα αυτά και να υπάρξει συνέχεια για την ενημέρωση. Να μάθουμε από τα λάθη μας. Κάνουμε το βήμα για την επόμενη μέρα, παραδεχόμαστε τις αστοχίες και προχωρούμε προς την ανάκαμψη. Η νέα επικοινωνιακή στρατηγική ορίζει τη δημοσιότητα για το Σωματείο μας. Η σημερινή συζήτηση είναι προϊόν κουβέντας που έγινε πέρσι το καλοκαίρι. Θέλαμε την οικονομική εξυγίανση, πλέον βγάζουμε υγεία. Την αγωνιστική εξυγίανση, θέλαμε ομάδα ανταγωνιστική και τα καταφέραμε. Με ένα μοντέλο που έχει διαφορετικό τρόπο και αντιγράφτηκε και από άλλες ομάδες της Κύπρου. Μικρό αριθμητικά Δ.Σ, ευέλικτο. Και με τον τεχνικό διευθυντή που έχει ευθύνη για το αγωνιστικό κομμάτι. Μπήκαμε στην Αρένα σε περίοδο οικονομικής κρίσης, περιμένουμε την αναβάθμιση σε κατηγορία 4, ενώ έχουμε και το φαν κλαμπ πίσω από το σωματείο. Ο κάθε οπαδός να νιώθει περήφανος. Το όραμα μας δεν είναι μόνο η κατάκτηση τροπαίων. Έχουμε συμμετοχή σε όλα τα κοινά».

 

 

Σωτήρης Παπαδόπουλος, συνεργάτης με ΑΕΚ για την επικοινωνιακή πολιτική

«Ανοικτές συναντήσεις με τον κόσμο. Να ρωτάνε τα πάντα. Δράσεις για τη ψυχαγωγία του κόσμου στο γήπεδο. Πλάνο για νέες εγγραφές μελών. Να αποφασίζει, να ψηφίζει. Μετά την πανδημία και τα μέτρα θα επισκεφθούμε τις κοινότητες να δούμε όλο τον κόσμο. Να μας μάθουν και να τους μάθουμε.

Η ΑΕΚ μεγαλώνει. Με την Αρένα. Σκέψεις για δημιουργία Μουσείου στο γήπεδο. Θα μετονομαστεί σε Νικόλας Θεοδότου το προπονητικό κέντρο ακαδημιών. Μπουτίκ υπάρχει πλάνο να γίνει στην Αρένα, το ίδιο και Online shop. Αναβαθμίζεται η digital εικόνα της ΑΕΚ. Μέσα από το κανάλι της ΑΕΚ ο κόσμος θα γνωρίσει όλα τα τμήματα και θα είναι πηγή ενημέρωσης για τον κόσμο.

Αναβαθμίζεται η επίσημη ιστοσελίδα και τα social media. Δημιουργείται το Viber Community μέσα στο οποίο θα συμμετέχει ο κόσμος. Ολοκληρώσαμε και το νέο πλάνο Μαρκετινγκ, θα παρουσιαστεί σε μεταγενέστερο στάδιο. Τακτικές συναντήσεις με τα ΜΜΕ και στοχευμένα με δημοσιογράφους. Θέλουμε τα ΜΜΕ να είναι αυστηροί και δίκαιοι κριτές. Δεν μας ενοχλεί μια κακή είδηση, αλλά μια είδηση που παραπληροφορεί. Από σήμερα πνέει ένας νέος αέρας με διαφάνεια. Στέλνουμε μήνυμα στον κόσμο να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζουν. Αυτή την διαφορετικότητα θα τη φυλάξουμε».

Σχετικά νέα

X
Translate »