Κοινωνία

H συμπολίτισσα μας Ελεονώρα τρέχει για 2η χρονιά 21km στο Μαραθώνιο Λάρνακας και στηρίζει την EUROPA DONNA

Με την παρουσία της στη διαδρομή του ημιμαραθωνίου (21χλ) η συμπολίτισσα μας Ελεονώρα Ορθοδόξου θα στηρίξει την Europa Donna Κύπρου, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να συνεισφέρουν.

Με την κίνηση της η συμπολίτισσα μας δίνει το παράδειγμα ότι ο καθένας μπορεί να στηρίξει αυτούς που έχουν ανάγκη φτάνει να χεις θέληση και όρεξη και δείχνει τη σημασία να βγαίνεις μπροστά και να μην περιμένεις από κανέναν. απλά μπορείς από μόνος σου να δημιουργήσεις ευκαιρίες.
May be an image of 1 person, standing and text that says "RUNNING FOR EUROPA DONNA CYPRUS RADISSON BLU LARNAKA MARATHON OOD Dream 20.11.22 2288 tolximan EUROPA 20 χρόνια μαζί σου DONNA CYPRUS"
Το κάλεσμα της Ελεονώρας προς το κοινό να στηρίξουν την προσπάθεια της

Αγαπημένοι μου φίλοι,

Στις 20 Νοεμβρίου 2022 θα λάβω μέρος για 2η φορά στον 5ο Μαραθώνιο Radisson Blu που διεξάγεται στη Λάρνακα, στη διαδρομή του ημιμαραθωνίου (21χλ).

Η στήριξη που πήρα από όλους εσάς την περασμένη χρονιά ήταν συγκινητική και αυτό με ώθησε στο να το επαναλάβω και φέτος, ενισχύοντας για ακόμη μια φορά το έργο της Europa Donna Κύπρου.

Στόχος μου είναι να περάσω το μήνυμα της προσφοράς και της στήριξης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Ως γυναίκα που έχω περάσει και εγώ από το δύσκολο αυτό δρόμο του καρκίνου του μαστού το 2017, αποφάσισα να τρέξω για την Europa Donna Κύπρου, δίνοντας το μήνυμα ότι όλοι οι αγώνες κερδίζονται με επιμονή, υπομονή και με ανθρώπους δίπλα σου που σε στηρίζουν.

Σε αυτό το ταξίδι θα έχω και πάλι την στήριξη του προπονητή μου Αρτέμη Σάββα, ο οποίος θα τρέξει μαζί μου για τον ίδιο σκοπό.

Η Europa Donna Κύπρου, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών και στήριξης, σε γυναίκες και άνδρες ασθενείς, με καρκίνο του μαστού. Δραστηριοποιείται τόσο σε θέματα ενημέρωσης, πρόληψης και υποστήριξης, όσο και σε θέματα προώθησης των δικαιωμάτων των ασθενών, στα διάφορα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Σας ευχαριστώ από καρδίας για την στήριξη και να θυμάστε ότι και η πιο μικρή εισφορά είναι σημαντική.

Ήδη μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να μαζέψει το ποσό των €1,650,00 και το κοινό έχει τη δυνατότητα να στηρίξει την προσπάθεια για ακόμη τρεις ημέρες πατώντας στον πιο κάτω σύνδεσμο.

Explore GoGetFunding & their blog

 

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »