Δελτία Τύπου

H NEWZOE DEVELOPERS LTD ανακοινώνει την έναρξη εργασιών του συγκροτήματος SOPHIA GARDENS

H NEWZOE DEVELOPERS LTD ανακοινώνει την έναρξη εργασιών του συγκροτήματος SOPHIA GARDENS στον δρόμο Λάρνακας Δεκέλειας, κοντά από το εστιατόριο ΒΛΑΧΟΣ.

Το έργο αποτελείται από 9 ανεξάρτητες οικίες, εκ των οποίων οι 2 είναι ισόγειες σε μεγάλα οικόπεδα.

Το έργο SOPHIA GARDENS βρίσκεται σε απόσταση 280 μέτρων από το κύμα, σε μια ήσυχη περιοχή με εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο, προς Αγια Νάπα και Λευκωσία. Απέχει 15 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας και η περιοχή είναι ιδιαίτερα προτιμητέα από τουρίστες που επισκέπτονται συστηματικά στην Κύπρο, καθώς και από Κυπρίους που ζουν στο εξωτερικό.

 

 

Η περιοχή αυτή αποτελεί ”μήλο της Έριδος” για τους επενδυτές που έχουν σχέδια να επενδύσουν στην πόλη τα επόμενα χρόνια, καθώς ξεκινήσαν τεράστιες επενδύσεις όπως το νέο ξενοδοχείο RADISSON BLU BEACH RESORT, τo νέο συγκρότημα τουριστικών διαμερισμάτων (πρώην STAVROS HOTEL), το νέο ξενοδοχείο SOLAAR κ.α. Να τονιστεί πως πρόσφατα έγινε η κατεδάφιση του πρώην ξενοδοχείου BEAU RIVAGE , οπού στη θέση του ανεγερθεί η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή μονάδα της πόλης.

Να σημειωθεί ότι τους καλοκαιρινούς μήνες , τέτοιες οικίες στην περιοχή ενοικιάζονται μέχρι 300 εύρω την μερών, με ελάχιστη χρονική διάρκεια μιας εβδομάδας.

Δείτε όλες τις πληροφορίες του έργου εδώ

 

W:GRAPHICSpallourtis brochure jan 2018sofia gardensfinal dwgs for katopseisfor coloring Model (1)

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »