ΑΕΚ

Γύμνωσαν φίλους της ΑΕΚ Λάρνακας γιατί έγραφε Κωνσταντινούπολη στην φανέλα (ΦΩΤΟ)

Πηγή: sigmalive.com

Ταλαιπωρία υπέστησαν κατά την είσοδο τους στο γήπεδο, οι φίλοι της ΑΕΚ Λάρνακας, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα με την Φενερμπαχτσέ.

Σύμφωνα με τον απεσταλμένο του Sportime στην Κωνσταντινούπολη, Γιώργο Λεωνίδου κατά την είσοδο τους στο γήπεδο κάποιο φορούσαν φανέλες που ανέγραφαν τις πόλεις που θα αγωνιστεί η ΑΕΚ Λάρνακας στους ομίλους.

Λόγω του ότι στις φανέλες έγραφαν Κωνσταντινούπολη και όχι Istanbul τους είπαν ότι πρέπει να βγάλετε εδώ τις φανέλες δεν μας νοιάζει τι φοράτε από κάτω, αν φοράτε κάτι άλλο. Τις κράτησαν σε ένα πολύ σκονισμένο σημείο και επιστράφηκαν σε πολύ κακή κατάσταση ο ρουχισμός και τα κασκόλ.

Σημειώνεται πως για το παιχνίδι είχαν επιστρατευτεί 1500 αστυνομικοί που θεωρείτο υψηλού κινδύνου λόγω και της ιδιαιτερότητας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν την αναχώρησή τους από το ξενοδοχείο οι φίλοι της ΑΕΚ έτυχαν εξονυχιστικού ελέγχου και πήραν κάποια πανό που με χάρτες της Ευρώπης που θεώρησαν πολιτικού περιεχομένου και το επέστρεψαν μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Επίσης, φίλοι της ομάδας, δημοσιογράφοι και διοίκηση το πρωί της Πέμπτης θα μετέβαιναν στην Αγιά Σοφιά στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκδρομής. Αυτό ωστόσο δεν έγινε εφικτό αφού οι Τούρκοι δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.

Σχετικά νέα

X
Translate »