ΑΕΚ

Φράγκος: «Aν υπάρχει ένα συναίσθημα το οποίο κρατώ είναι αυτό της ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ»

Μήνυμα συσπείρωσης μετά τον χαμένο… τελικό πρωταθλήματος έστειλε ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Ιωσήφ Φράγκος μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Χάσαμε ακόμα μια φορά στα σημεία» ανέφερε, ενώ ολοκλήρωσε τονίζοντας: «θα συνεχίσουμε πιο δυνατοί από ποτέ. Το οφείλουμε στον εαυτό μας».

Η ανάρτηση του Ιωσήφ Φράγκου:

ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ

Είναι όντως δύσκολο να βρει κάποιος λέξεις για να εκφράσει τις σκέψεις του μετά την χθεσινή μέρα.

Μια μερα γεμάτη εναλλαγή συναισθημάτων. Μια μέρα την οποία πραγματικά εύχομαι στον κάθε άνθρωπο να ζήσει.

Την αγωνία, τον ενθουσιασμό και το άγχος της αναμονής, την ανησυχία και το δέος που νιώσαμε όταν αντικρίσαμε την κόλαση του κατάμεστου ΓΣΠ, το απύθμενο θάρρος και θράσος που επιδείξαμε κατα την διάρκεια του αγώνα κυριαρχώντας αγωνιστικά, την βαθιά θλίψη και απογοήτευση στο τέλος του και το σθένος να δώσουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο.

Για αυτό αγαπάμε αυτο το άθλημα, επειδή έχει την δυνατότητα να μας προσφέρει αλησμόνητες στιγμές χαράς και λύπης, όπως άλλωστε η ίδια η ζωή είναι καταδικασμένη να προσφέρει.

Όμως αν υπάρχει ένα συναίσθημα το οποίο κρατώ είναι αυτό της ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ. Είμαι πραγματικά περήφανος που είμαι μέλος του οργανισμού που ονομάζεται ΑΕΚ. Χασαμε ακόμα μια φορά στα σημεία αλλά δείξαμε ακόμα μια φορά από τι είμαστε φτιαγμένοι.

Είμαι βέβαιος ότι πολλοί θα ασχοληθούν εις βάθος με τα «αν». Δικαίωμα τους.

Εμεις ένα πράγμα να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε. Θα συνεχίσουμε πιο δυνατοί από ποτέ. Το οφείλουμε στον εαυτό μας.

Σχετικά νέα

X
Translate »