Επιχειρήσεις

Fluid: Οι αρχιτέκτονες πίσω από το πρώτο Radisson Beach Resort

Πηγή: inbusiness.com.cy

Με την φιλοσοφία της ανταλλαγής ιδεών και απόψεων σε μια κοινή πλατφόρμα, τα 2005 δημιουργήθηκε το αρχιτεκτονικό γραφείο Fluid στην πόλη της Λάρνακας.

Σκοπός του αρχιτέκτονα Κώστα Ιακώβου, partner και director της Fluid Architecture, ήταν να δημιουργηθεί μια κοινή πορεία ανάμεσα στην ομάδα, πάντα βασισμένη στην αναζήτηση νέων καλλιτεχνικών ιδεών και αρχιτεκτονικών λύσεων.

Η λέξη fluid σκιαγραφείται μέσα από την φιλοσοφία και έργα της επιχείρησης, αλλά υποδηλώνει επίσης τα είδη υπηρεσιών που προσφέρονται: Furniture, Landscaping, Urbanism, Interior Design και Architecture.

Φέτος ολοκληρώνεται ένα από τα πιο σημαντικά έργα του γραφείου, το Radisson Beach Resort, το οποίο είναι το πρώτο Beach Resort του Ομίλου Radisson Hotel, παγκοσμίως.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στο InBusiness TV ο κ. Ιακώβου, πρόκειται για μια μεγάλη τουριστική μονάδα, της οποίας το γραφείο επιμελήθηκε και την διακόσμηση χώρου και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα έργα τους.

Ο κ. Ιακώβου αναφέρεται στις προκλήσεις του κλάδου, και συγκεκριμένα στην επαρχία της Λάρνακας, με μια νότα αισιοδοξίας ότι η Λάρνακα θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται σε μια αξιόλογη τουριστική πόλη.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

 

H IMH, ο μεγαλύτερος οργανισμός Διοργάνωσης Εκδηλώσεων, Συνεδρίων, Εκθέσεων και Business Media στην Κύπρο, ξεκίνησε τον Απρίλιο το τεράστιο project Mικρομεσαίες Επιχειρήσεις Μεγάλων Επιδόσεων με συνεργάτες/partners τις Epic, Hellenic Βank και University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus).

Στο πλαίσιο αυτό, το InBusiness TV δημιούργησε μια σειρά από εκπομπές ούτως ώστε να αναδείξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Κύπρου και σήμερα παρουσιάζει την ΜμΕ «Fluid Architecture».

Συνεργάτες / Partners: Epic, Hellenic Βank και University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus).

Πηγή: InBusinessNews

Σχετικά νέα

X
Translate »