ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Φέρνει τα πάνω κάτω το Ε.ΛΑ.Μ και διεκδικεί Δημαρχία Λάρνακας με τον Σωτήρη Ιωάννου

Η Δημαρχία της Λάρνακας φαίνεται να κεντρίζει το ενδιαφέρον απ΄ όλους τους Δήμους Παγκύπρια, καθώς η δυστοκία του Δη.Συ να βρει υποψήφιο απέναντι στο φαβόρι και νυν Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα δεν επιτρέπει μέχρι στιγμής να ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος.

Τέλος σ’ αυτο το σήριαλ (αν ο κ. Βύρας επανεκλεγεί χωρίς ανθυποψήφιο) φαίνεται να βάζει το Ε.ΛΑ.Μ, το οποιο έρχεται από την εξωετρική, καθώς ο νυν Βουλευτής του κόμματος, Σωτήρης Ιωάννου, ετοιμάζεται να σταθεί απέναντι στον κ. Βύρα και να διεκδικήσει τη Δημαρχία της πόλης.

Ο νεαρός Βουλευτής ο οποίος έχει τη δική του δημοφιλία στην τοπική κοινωνία και βλέποντας το κενό που υπάρχει με την αδυναμία του Δη.Συ να βρει υποψήφιο, θα ριχτεί στη μάχη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενδυναμόνωντας παράλληλα την παρουσία του Ε.ΛΑ.Μ στην τοπική κοινωνία της πόλης.

Ο Σωτήρης Ιωάννου εκλέγηκε Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λάρνακας το 2016 και το 2021 εκλέγηκε σε ηλικία 26 ετών Βουλευτής Επαρχίας Λάρνακας (ο νεότερος Βουλευτής στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας).

 

Σε μια άλλη εξέλιξη ο Γιώργος Λυσσανδρίδης του οποίου το όνομα ακούστηκε χθες ότι θα είναι ο εκλεκτός του Δη.Συ έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του.

 

***Όλα αυτά μέχρι στιγμής καθώς τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά.

Σχετικά νέα

X
Translate »