Γενική Επικαιρότητα

Εξετάζουν απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων οι Αρχές μετά τα επεισόδια στο Τσίρειο

Πηγή: alphanews.live

Σε τρεις συλλήψεις έχουν προχωρήσει οι Αρχές για τα επεισόδια που προκλήθηκαν στον αγώνα μεταξύ Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ, στο Τσίρειο Στάδιο. Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου μίλησε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, για τα επεισόδια και τις προληπτικές κινήσεις που ενδεχομένως να πάρουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας, τα επεισόδια φαίνεται πως ξεκίνησαν πριν την έναρξη του αγώνα, όταν μικρή μερίδα οπαδών του Απόλλωνα είχαν επιτεθεί σε μέλος της Αστυνομίας που βρισκόταν έξω από το στάδιο σε παρακείμενο δρόμο όπου ρύθμιζε την κίνηση.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, γύρω στα 30 άτομα (οπαδοί και των δύο ομάδων) εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου και η Αστυνομία προσπάθησε να σταματήσει τις συμπλοκές οπαδών με αντιοχλαγωγική εξάρτηση.

Ο αγώνας χρειάστηκε να διακοπεί για λίγη ώρα, ενώ αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν και στη σύλληψη τριών προσώπων, μεταξύ τους κι ένας τραυματίας, οι οποίοι οδηγήθηκαν για ανάκριση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου. Ο τραυματίας, φρουρούμενος, νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό.

Κατά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, οπαδοί του Απόλλωνα συγκεντρώθηκαν και έριξαν πέτρες και μολότοφ εναντίον μελών της Αστυνομίας.

Ο κ. Χρίστος Ανδρέου ανάφερε πως προέχει η ασφάλεια του κοινού που επισκέπτεται τους αθλητικούς χώρους. Ο ίδιος επισήμανε πως πρέπει να ληφθούν προληπτικά μέτρα, και δεν αποκλείεται η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων των φιλοξενούμενων ομάδων σε συγκεκριμένους αγώνες.

Να σημειωθεί ότι, έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η διερεύνηση για τα επεισόδια εντός και εκτός του γηπέδου.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »