ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εξέλιξη: Προτείνει Κάρουλλα για Δήμο Λάρνακας η Αννίτα Δημητρίου

 

Εξέλιξη και στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σημειώθηκε κατά τη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ.

Κατά τη διάρκεια της, η πρόεδρος του κόμματος, κατέθεσε την πρόταση της, ώστε ο βουλευτής και αντιπρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Κάρουλλας, να είναι υποψήφιος για τη θέση του δημάρχου Λάρνακα.

Αυτούσια η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου

Λέμε συχνά εμείς οι πολιτικοί πως αυτό που μέτρα είναι οι πράξεις και τα αποτελέσματα. Λέμε επίσης ότι χρειάζονται άνθρωποι με προσόντα, ικανότητες και όραμα για να υπηρετήσουν τους πολίτες. Η πηγαία διάθεση για προσφορά στους συμπολίτες μας είναι επίσης απολύτως αναγκαία.

Είναι πεποίθησή μου ότι ο Γιώργος Κάρουλλας ενσαρκώνει και συνδυάζει τα πιο πάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι άνθρωπος της δράσης, άνθρωπος του αποτελέσματος, άνθρωπος που με ευσυνειδησία είναι δίπλα σε όσους και όσες τον χρειάζονται. Αυτά δεν είναι θεωρία. Τα απέδειξε στην πράξη από όπου και αν υπηρέτησε.

Ως άνθρωπος μου μεγάλωσε και ζει καθημερινά τη Λάρνακα γνωρίζει καλά τα προβλήματά της, και όχι μόνο αυτό. Γνωρίζει και τις αναγκαίες λύσεις που πρέπει τάχιστα να προωθηθούν.

Ο Γιώργος Κάρουλλας έχει τα εχέγγυα, τα προσόντα και το όραμα να υπηρετήσει με επιτυχία τους δημότες της Λάρνακας. Αυτή είναι η εισήγησή μου καθώς είμαι βέβαιη ότι είναι μια υποψηφιότητα που θέτει την ευημερία των δημοτών της Λάρνακας πάνω από οτιδήποτε άλλο.

 

Νεότερη εξέλιξη

Απέρριψε την πρόταση Αννίτας για δημαρχία Λάρνακας ο Κάρουλλας

Σχετικά νέα

X
Translate »