Αθλητικά Νέα

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις στον 5ο RadissonBlu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου RadissonBlu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν οι θέσεις και για τις πέντε διαδρομές της διοργάνωσης και δίνει ραντεβού με τους χιλιάδες δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή την Κυριακή20 Νοεμβρίου 2022!

Ο 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακαςεπιστρέφει αυτή την Κυριακή στην πόλη του Ζήνωνακαι υπόσχεται να χαρίσει αξέχαστες στιγμές σε όλους τους συμμετέχοντες που φέτος θα είναι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά.Η Οργανωτική Επιτροπή επιθυμεί να σας ευχαριστήσει για την υποστήριξή σας και την αγάπη, με την οποία περιβάλλετε τη διοργάνωση, η οποία φέτος καταγράφει ρεκόρ συμμετοχών, όπως μαρτυρά και το soldout που έγινε και στις πέντε διαδρομές του 5ου Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας.

Άνοιξε το Κέντρο Εγγραφών

Υπενθυμίζεται ότι από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου άνοιξε το Κέντρο Εγγραφών, το οποίοφέτος βρίσκεται στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης Δήμου Λάρνακας. Από το Κέντρο Εγγραφών οι δρομείς παραλαμβάνουν τις RacePacks τους με το BIB Number και τον αισθητήρα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης. Όλοι οι δρομείς είναι απαραίτητο να πάρουν το BIB Number πριν μεταβούν στη γραμμή εκκίνησης.

Οι διαδρομές

Στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου θα λάβουν μέρος χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του ΜαραθωνίουΔρόμου (42.195 χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ) και των 10 χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5 χλμ. αγώνα δρόμου και των 5 χλμ εταιρικού αγώνα, όπουομάδες και εταιρείες από όλη την Κύπρο θα δοκιμάσουν τα όριά τους. Η ημέρα ολοκληρώνεταιμε το Fun Race 1 χλμ για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1 χλμ, όπου εκατοντάδες παιδιά θα πλημμυρίσουν την παραλία των Φοινικούδων, όπως σε κάθεδιοργάνωση.

Σχετικά νέα

X
Translate »