«Βαφ’ Τα Μαύρα» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου

H ξεκαρδιστική κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, προσαρμόζεται στην κυπριακή πραγματικότητα και έρχεται για να μας χαρίσει άφθονο γέλιο.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

«Βάφτα μαύρα», η σπαρταριστή κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, ανεβαίνει σε κυπριακή εκδοχή, σε σκηνοθεσία Κώστα Καζάκα!

H Ιστορία του Έργου: Ο μεγαλοεπιχειρηματίας Ντίνος Χαραλάμπους πεθαίνει αφήνοντας πίσω του δυο γυναίκες – πρώην και νυν- αλλά και δύο παιδιά, ένα γιο και μια κόρη. Μια αναποδιά τη μέρα της κηδείας στέκεται αρκετή για να καταλήξουν όλοι οι συγγενείς στο σπίτι του εκλιπόντος για μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές, επιπλοκές και ένα σωρό παρεξηγήσεις. Μια περίεργη γειτόνισσα και η «προστατευόμενη» του κύριο Χαραλάμπους στο γραφείο φέρνουν τα πάνω κάτω στο σπίτι, όπου η κατάσταση ξεφεύγει και δημιουργούνται πολλές κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Οι συντελεστές της παράστασης:

Κείμενο: Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας
Σκηνοθεσία: Κώστας Καζώκας
Απόδοση Κειμένου στα κυπριακά: Μαρίνα Φραγκεσκίδου
Σκηνικά – Κοστούμια: Λάκης Γενεθλής Σχεδιασμός Φωτισμού: Νικος Μυλωνας Οργάνωση Παραγωγής: Πάνος Στρούθος
Παιζουν: Κώστας Καζακας, Έλενα Ευσταθίου, Έλενα Χριστοφή, Μιχάλης Μουστάκας, Ζωή Κυπριανού, Μαρία Παπακώστα, Αντρέας Παπαμιχαλόπουλος, Ειρήνη Σαλάτα και Εύρος Βασιλείου.

Σχετικά νέα

No Results
X
Translate »