Γενικά

Έτσι βρίσκετε καλύτερες τιμές για αεροπορικά εισιτήρια από Κύπρο – Βήμα-βήμα η διαδικασία

Πώς να παρακολουθείτε και να ελέγχετε μια πτήση μέσω Google Flights από τον υπολογιστή σας

Εάν έχετε ήδη περάσει από την διαδικασία εύρεσης μιας πτήσης μέσω Google Flights αλλά δεν θέλετε ακόμη να κάνετε κράτηση εισιτηρίου είτε γιατί το κόστος είναι μεγάλο είτε γιατί σχεδιάζετε να ταξιδέψετε σε κάποιους μήνες και όχι σύντομα, η Google σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε την τιμή της πτήσης, στέλνοντάς σας τακτικά ένα email όποτε η τιμή ανεβαίνει ή κατεβαίνει.

 

Ακολουθήστε τα βήματα που κάνατε και πριν προτού συνεχίσετε.

Κάτω από την συνολική τιμή που βρίσκεται κοντά στο επάνω μέρος της οθόνης, επιλέξτε το κουτί «Παρακολούθηση τιμών». Αφού το επιλέξετε, η Google θα σας αποστέλλει περιοδικά ένα email στον λογαριασμό σας στο gmail κάθε φορά που η τιμή θα ανεβαίνει ή θα μειώνεται.

Για να διαχειριστείτε τις πτήσεις που παρακολουθείτε, μεταβείτε πρώτα στην διεύθυνση: https://www.google.com/flights(link is external).

Στην περιοχή αναζήτησης της Google Flights, θα δείτε μια υποενότητα με τίτλο «Παρακολούθηση τιμών». Στα δεξιά, επιλέξτε «Προβολή όλων» για να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε όλες τις πτήσεις που παρακολουθείτε.

Στην συνέχεια, μετακινηθείτε για να βρείτε την πτήση που θέλετε. Εδώ μπορείτε να διαγράψετε την πτήση που δεν σας ενδιαφέρει πια, επιλέγοντας το εικονίδιο του κάδου απορριμάτων, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις επιλέγοντας το εικονίδιο που δείχνει ένα κουδούνι, είτε να δείτε τις επιλογές κράτησης για μία πτήση.

Πηγή: economistas.gr

Σχετικά νέα

X
Translate »