Επιχειρήσεις

Επιστρέφουν στο πόστο τους οι οδηγοί λεωφορείων στη Λάρνακα

Αρχίζουν δουλειά στις 12 σήμερα το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της εταιρείας Larnaca Public Transport, αναστέλλοντας τα απεργιακά μέτρα στα οποία κατήλθαν από το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Μαρτίου.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Νάντια Κυρίτση, Επαρχιακή Γραμματέας της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ Λάρνακας «σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στα λεωφορεία της εταιρείας Larnaca Public Transport στην οποία συμμετείχαν και εκπρόσωποι των συντεχνιών ΟΜΕΠΕΓΕ-ΣΕΚ, ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ και ΔΕΕ ΕΜ/ΚΩΝ-ΔΕΟΚ. Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε ύστερα από τη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στη Λευκωσία, οι τοπικές επιτροπές των τριών συντεχνιών ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ, με την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου στη παρουσία και του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων Γιάννη Καρούσου».

Πρόσθεσε ότι «ύστερα από την ενέργεια της εταιρείας να αποσύρει τις επιστολές απόλυσης 36 εργαζομένων, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε όπως ανασταλούν τα απεργιακά μέτρα προκειμένου να αρχίσει εντατικός διάλογος για επίλυση των χρόνιων εκκρεμούντων εργατικών ζητημάτων, με τη βοήθεια των Υπουργών Εργασίας και Μεταφορών».

Σύμφωνα με την κα. Κυρίτση «οι εργαζόμενοι επιστρέφουν στην δουλειά τους και αρχίζουν εργασία στις 12 σήμερα το μεσημέρι εκφράζοντας ευχαριστίες στο επιβατικό κοινό και την κοινωνία για τη στήριξη που τους προσέφεραν όλες αυτές τις μέρες. Οι εργαζόμενοι εκφράζουν επίσης απολογία για την όποια τυχόν ταλαιπωρία προκάλεσαν στο επιβατικό κοινό».

 

Σχετικά νέα

X
Translate »