Αθλητικά Νέα

Επέστρεψε στα σαλόνια της Α Κατηγορίας ο Οθέλλος – Ανακοίνωση Δήμου Αθηένου

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς εκφράζει τη μεγάλη χαρά και την ικανοποίησή του για τα επιτεύγματα των ομάδων της ακριτικής Αθηένου την εβδομάδα που πέρασε.
Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΘΕΛΛΟΥ Αθηένου, συμπληρώνοντας φέτος 90 χρόνια ζωής, κατάφερε να αναρριχηθεί στο ψηλότερο σκαλοπάτι του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ποδοσφαίρου της ΚΟΠ, κατακτώντας πανηγυρικά το πρωτάθλημα με τη νίκη του στην τελευταία αγωνιστική επί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 29ης Μαΐου με 4-1, σκορπώντας ρίγη χαράς και ενθουσιασμού στους πάμπολλους φίλους της ομάδας και πετυχαίνοντας την άνοδο στην Α’ Κατηγορία ποδοσφαίρου της ΚΟΠ, όπου θα αγωνίζεται από τη νέα σαιζόν. Ο Δήμαρχος εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, την προπονητική ομάδα, τους φροντιστές, τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Χειλιμήντρη και τα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου, όλους όσους άλλους βοήθησαν γι’ αυτή την επιτυχία, αλλά και σε όλους τους πάμπολλους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας. Επίσης εύχεται καλές επιτυχίες στον ΟΘΕΛΛΟ τη νέα σαιζόν και παραμονή στην Α’ Κατηγορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα ο Δήμαρχος εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείας χειροσφαίρισης ΕΝΑ, στις παίκτριες, τον προπονητή, την Πρόεδρο κ. Μαρία Καρακίτη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, καθώς και όλους τους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας, που με πολλές προσωπικές θυσίες κατάφεραν με τη νίκη τους επί του Πανελλήνιου Λευκωσίας στον τελικό Κυπέλου την Πέμπτη 27 Απριλίου με 34-27 να κατακτήσουν το κύπελο, μαζί με το πρωτάθλημα που ήδη κατέκτησαν, παίρνοντας έτσι το νταμπλ για 2η συνεχόμενη χρονιά. Τους αξίζουν πολλά, γιατί με τις προσπάθειες και τις επιτυχίες τους ανεβάζουν ψηλά τον ακριτικό Δήμο της Αθηένου.
Οι επιτυχίες των ομάδων της Αθηένου δείχνουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε πολλούς τομείς στον Δήμο, οποίος διαθέτει μια εξαιρετική νεολαία, που βάζει στόχους, τους πετυχαίνει και προχωρά μπροστά με αισιοδοξία.

Από τον Δήμο Αθηένου 1 Μαΐου 2023

Σχετικά νέα