ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επενδύει στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού η Λάρνακα

Τον δρόμο των εναλλακτικών μορφών τουρισμού επιλέγει η Λάρνακα, που επιχειρεί να ενδυναμώσει το προϊόν της επενδύοντας σε έργα που αποσκοπούν στην ανάδειξη της παράδοσης, του πολιτισμού, της φύσης, των αθλητικών δραστηριοτήτων, αλλά και της γαστρονομίας. Μια σειρά από έργα και δράσεις θα υλοποιηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, μέχρι το τέλος του έτους, από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας (ΕΤΑΠ), που ετοιμάζει και νέο branding που θα λανσαριστεί πριν το καλοκαίρι.

Όλες οι ενέργειες αποσκοπούν στην ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος και τη διατήρηση της αυθεντικότητας και του χαρακτήρα της πόλης και επαρχίας Λάρνακας, ανέφερε στον «Φ» η διευθύντρια της ΕΤΑΠ, Νανά Ασμένη. «Αξιοποιούμε τη δυναμική της περιφέρειας Λάρνακας, που κατάφερε ν’ αυξήσει το τουριστικό της μερίδιο και να ενισχύσει το ξενοδοχειακό της χαρτοφυλάκιο, προσελκύοντας ταυτόχρονα και διεθνείς αλυσίδες, μ’ ένα ουσιαστικό σχέδιο δράσης για αυτή τη χρονιά, που υλοποιείται με τη στήριξη και την επίβλεψη του υφυπουργείου Τουρισμού».

Τα έργα της ΕΤΑΠ θα αφορούν στην πόλη της Λάρνακας, τις τουριστικές περιοχές και κοινότητες της επαρχίας, που προσφέρουν εναλλακτικές δραστηριότητες. Μεταξύ άλλων, θα γίνουν τα εξής:

Διαβάστε τη συνέχεια στο PHILENEWS.COM

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »