Δελτία Τύπου

Έναρξη εργασιών εκσκαφής για την ανέγερση του νέου οικιστικού έργου «RIA COURT 85»

O Όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης συνεχίζει να δίνει δυναμικά το παρόν του και την χρονιά 2024 και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι εργασίες εκσκαφής για την ανέγερση του νέου έργου «RIA COURT 85» έχουν ξεκινήσει.

Το  τετραώροφο αυτό οικοδόμημα το οποίο  θα βρίσκεται στην καρδιά της Δροσιάς (επί της οδού Μαρίας Πιερίδου, 42) θα αποτελείται συνολικά από δεκαέξι διαμερίσματα, τέσσερα διαμερίσματα ανά όροφο. Για την ακρίβεια το έργο θα αποτελείται από δύο διαμερίσματα των 2 υπν. και δύο διαμερίσματα του 1ος υπν. ανά ορόφο. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα  δυάρια διαμερίσματα του τελευταίου ορόφου επωφελούνται με την αποκλειστική χρήση του «roof garden»  και της πανοραμικής θέας  της πόλης  που αυτά  προσφέρουν. Όλα τα διαμερίσματα παραδίδονται με ένα χώρο αποθήκευσης και ένα χώρο στάθμευσης.

Το έργο «RIA COURT 85» έχει σχεδιαστεί και μελετηθεί από επαγγελματίες αρχιτέκτονες, μηχανικούς και διακοσμητές με χρόνια εμπειρίας στον χώρο και προορίζεται να αποπερατωθεί περί τα τέλη της χρονιάς 2025.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δύο τελευταία διαμερίσματα βρίσκονται διαθέσιμα προς πώληση και ο Όμιλος θα ήθελε να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά τους εκλεκτικούς αγοραστές του για την εμπιστοσύνη τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα του Ομίλου μπορείτε να  πλοηγηθείτε στη ιστοσελίδα  https://www.livadiotis.com/index.php/properties/apartments  ή να επικοινωνείτε μέσω του τηλεφώνου: +357 24-828 000 ή και ακόμη στέλνοντας email στο: info@livadiotis.com

 

ΠΕΙΡΑ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ-ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Σχετικά νέα

X
Translate »