Πολιτιστικά

Ένα όμορφο θεατρικό ταξίδι «Τρισβούννι Λαβ Στόρις» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ανάρτηση της η θεατρική ομάδα “Παρωδία” αναφέρεται στο όμορφο θεατρικό ταξίδι «Τρισβούννι Λαβ Στόρις» το οποίο τελείωσε μετά από 12 παραστάσεις σε 4 επαρχίες της Κύπρου. Η Θεατρική Ομάδα “Παρωδία” εδράζεται στην Λάρνακα..

Η συγκινητική ανάρτηση μετά το τέλος των παραστάσεων:

12 παραστάσεις, 4 επαρχίες, σε αμφιθέατρα σκηνές και πλατείες, 2 συμμετοχές σε φεστιβάλ, 2 φιλανθρωπικές παραστάσεις προσφοράς και αγάπης.

3000 σχεδόν γέλια δυνατά, 6000 ζευγάρια χέρια μας ευχαρίστησαν, πλημμυρίσαμε αγάπη και χαρές με πρόσωπα φωτεινά. Η μόνη και καλύτερη πληρωμή μας, η αγάπη και στήριξη σας! Η δική μας διάκριση, τα δικά μας βραβεία!

Ευχαριστούμε που τα βάθη της καρδίας μας, όλους τους συντελεστές της παράστασης πάνω, πίσω και μπροστά στη σκηνή, τους χορηγούς μας Χρυσούς Μεγάλους και Μικρούς, τους συνεργάτες και υποστηρικτές μας, τα Κοινοτικά Συμβούλια- Π.Ομίλους και Θεατρικές Ομάδες για τη φιλοξενία και συνεργασία, τις Εθελοντικές Οργανώσεις για το μοίρασμα της αγάπης και της προσφοράς. Χωρίς τις θυσίες, τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και τη συμπόρευση τους, αυτό το όμορφο ταξίδι δεν θα γινόταν πραγματικότητα.

**Η πιο δυνατή στιγμή του ταξιδιού μας, η στήριξη τον μικρό Κυριάκο που πλέον πετά μαζί με τους αγγέλους στον ουρανό. Μας έδωσε μαθήματα ζωής και μας υπενθύμισε το νόημα αυτού που κάνουμε, το γέλιο ως αντίδοτο και δύναμη σε αυτά που μας περιβάλλουν. Ένα αντίδοτο που για 7 χρόνια προσφέρουμε αδιάλειπτα και απλόχερα! Μπαγάσα Κυριάκο, αφιερωμένη η χρονιά σε σένα, ευχή μας εκεί που βρίσκεσαι να είναι όπως το Τρισβούννι, χωρίς πόνο, χωρίς αρρώστιες, μόνο γέλια και χαρές όπως αξίζουν στο κάθε παιδί!

Το Τρισβούννι μας θα είναι για πάντα στη καρδιά μας.. μέχρι το επόμενο!

Σχετικά νέα

X
Translate »