Κοινωνία

€7022,20 μαζεύτηκαν από τις καφετέριες Urbano για το Δικαίωμα Ελπίδας Για Άτομα Με Αναπηρίες.

Από Μάριο Κουκουμά
Κύπρος Σε ευχαριστούμε
Συμμέτοχοι στο Θαύμα. Δακρύσαμε, χαμογελάσαμε και μέσα από την αγάπη ολόκληρης της Κύπρου και της δράσης των καφετεριών Urbano οι οποίες για ολόκληρο τον Μάρτιο εισέφεραν 0,20 από κάθε ρόφημα το οποίο διέθεταν μαζεύτηκε το ποσό των €7022,20 το οποίο παραδόθηκε σήμερα στο Δικαίωμα Ελπίδας Για Άτομα Με Αναπηρίες.
Όταν έγινε η πρώτη επαφή με την ιδιοκτήτρια της αλυσίδας καφετεριών Κρίσταλ Μιχαήλ, οι πρώτες μας εκτιμήσεις για το ποιο πόσο μπορούσαμε να μαζέψουμε μεσα από την δράση αυτή ήταν πολύ χαμηλότερες τις οποίες η αγάπη και η στήριξη ολόκληρης της Κύπρου, υπερσκέλισε πολλαπλασιάζοντας πρώτα την αγάπη και μετά την οικονομική βοήθεια.
Δακρύσαμε, χαμογελάσαμε, χορέψαμε και επαναβεβαιώσαμε αυτό που είπε ο ποιητής μας ο Γ. Σεφέρης “στην Κύπρο το θαύμα λειτουργεί ακόμα”.
Ευχαριστώ προσωπικά την φίλη Κρίσταλ Μιχαήλ για την στήριξη, όλο το προσωπικό των καφετεριών, τον Νικόλα Ιωαννίδη για την στήριξη και προώθηση της όλης προσπάθειας.
Τις μεγαλύτερες ευχαριστίες μας στα παιδιά και λειτουργούς του Κέντρου οι οποίοι καθημερινά αποτελούν γρανάζια και παραδείγματα του Θαυμάτος που ακόμα λειτουργεί στην Κύπρο.
May be an image of 2 people and text that says "URBANO COFFEE ELEVEN"
May be an image of 9 people, hospital and text that says "CE Δικοίμa BisolapaEñnidos Eñnidos HARTOMAMEAMAOHDIET ATOMA ΚΑΝΑΠΗΡΙΕΣ Δικαίωμο Eani TIAATOMAMEANAN กค ATOMA nE ANAN URBANO URBAND e ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΕΛΠΙΔΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ € 2022 20"
May be an image of 11 people, people smiling, hospital and text

Σχετικά νέα

X
Translate »