Γενικά

€1.3 εκατ. για συντήρηση του αυτοκινητοδρόμου Α5 στην Λάρνακα

Το Υπ. Μεταφορών υπέγραψε σήμερα (24/5) συμβόλαιο – Η υλοποίηση του έργου προγραμματίζεται να αρχίσει Ιούνιο 2022

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει την υπογραφή του Συμβολαίου «Περιοδική συντήρηση Αυτοκινητόδρομου Α5 Επαρχίας Λάρνακας» με Αρ. Συμβολαίου ΚΠΣ/45/2021/Ε(Α). Το Συμβόλαιο υπέγραψαν, εκ μέρους της Κυβέρνησης, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων κα Ελένη Κασκίρη και, εκ μέρους της εταιρείας «Iacovou Construction Ltd», ο κ. Νικόλαος Κοζάκος, Πολιτικός Μηχανικός.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Αναλυτικά το Έργο συμπεριλαμβάνει την επίστρωση σε συγκεκριμένους δρόμους με μια επιφανειακή στρώση ασφαλτικού σκυροδέματος ονομαστικού πάχους 50 χιλ. σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος, αφού προηγηθεί η αφαίρεση του υφιστάμενου οδοστρώματος σε αντίστοιχο βάθος, καθώς και οποιωνδήποτε άλλων απαραίτητων εργασιών και την επίστρωση με μια επιφανειακή στρώση ασφαλτικού σκυροδέματος ονομαστικού πάχους 50 χιλ. σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος, χωρίς να προηγηθεί η αφαίρεση του υφιστάμενου οδοστρώματος σε άλλους δρόμους.

Η υλοποίηση του Έργου προγραμματίζεται να αρχίσει Ιούνιο 2022, με διάρκεια εκτέλεσης 11 εβδομάδες και κόστος €1.329.230,00 συμπεριλαμβανομένου του  ΦΠΑ.

Σχετικά νέα

X
Translate »