Πηγή: philenews.com

Πλημμύρες σε σπίτια και υποστατικά στο Κιβισίλι και προβλήματα στους δρόμους σε αρκετές περιοχές στην επαρχία Λάρνακας προκλήθηκαν από τη θεομηνία που έπληξε από το πρωί της Τρίτης (9/4) την περιοχή.

Όπως ανέφερε στο philenews o κοινοτάρχης Κιβισιλίου, Μιχάλης Γεωργίου, στην περιοχή Παρασόλιας πλημμύρισαν κατοικίες καθώς και υποστατικά. «Έπεσαν πολύ μεγάλες ποσότητες νερού και έχουμε πρόβλημα σε μια περιοχή κοντά στη θάλασσα.

Όπως φαίνεται και στα πιο κάτω βίντεο οι δρόμοι έγιναν ποτάμια ενώ αυλές αρκετών σπιτιών έχουν πλημμυρήσει.

Ενημερώσαμε την Επαρχιακή Διοίκηση. Είναι η δεύτερη φορά που έχουμε πλημμύρες στη συγκεκριμένη περιοχή σε διάστημα δυόμιση χρόνων» ανέφερε σημειώνοντας πως επηρεάστηκαν περισσότερο εξοχικές κατοικίες και υποστατικά που χρησιμοποιούνται ως αποθήκες.

«Ο ποταμός έρχεται μέσα στο σπίτι μας, τους έχουμε κάνει παράπονο και μας κοροϊδεύουν», μας ανέφερε ο Γιώργος Χριστοφόρου κάτοικος Κιβισιλίου.

Όπως ανέφερε όταν έγινε ο νέος δρόμος Μαζωτου-Κιτίου λόγω κακοτεχνιών προκαλούνται πλημμύρες σε σπίτια κάθε φορά που βρέχει.

Σημειώνεται πως από χαλαζόπτωση και έντονες βροχές επηρεάστηκαν δρόμοι στο Κίτι, τα Περβόλια, τον Μαζωτό, το Αλεθρικό και την Αθηένου.