Κοινωνία

Δωρεές προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου και άλλους Φορείς του Δήμου

Την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μετά από επαφή με τον Δήμαρχο Αθηένου και Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά, έγιναν διάφορες δωρεές στην Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας και άλλους φορείς του Δήμου, ως πιο κάτω, πέραν από άλλες που ήδη ανακοινώθηκαν.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

α. Η εταιρεία «Τυροκομείο Αδελφοί Πάντζιαρου Λτδ», δείχνοντας για ακόμη μια φορά τον ανθρώπινο χαρακτήρα της, παρέδωσε στον Δήμαρχο 3 επιταγές ύψους 2.000 ευρώ η κάθε μια (συνολικά 6.000 ευρώ). Μια για την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου, για να χρησιμοποιηθεί από την Επιτροπή για την ανακούφιση δυσπραγούντων Αθηενιτών, μια για την Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων, για να χρησιμοποιηθεί για τις αυξημένες ανάγκες της Στέγης και μια για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αθηένου, για να χρησιμοποιηθεί για το ανεγειρόμενο Πνευματικό Κέντρο της Εκκλησίας Χρυσελεούσας Αθηένου.

β.  Η εταιρεία ΕΝ.Α.Κ. (Ένωση Αγελαδοτρόφων Κύπρου) Λτδ, η οποία εδρεύει στην Αθηένου, παρέδωσε 60 κιλά χαλούμια, τα οποία διανεμήθηκαν πριν την Πρωτοχρονιά από τον Δήμο Αθηένου σε άτομα και οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη βοήθειας.

γ.  Το οδοντιατρείο Ροδούλας Κωνσταντίνου, που βρίσκεται στην Αθηένου, παρέδωσε 25 δωδεκάδες παιδικές οδοντόκρεμες, οι οποίες διανεμήθηκαν μαζί με άλλα είδη σε οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη και έχουν μικρά παιδιά.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά όλους τους αναφερόμενους για τις αλτρουιστικές πράξεις τους και τους συνεχάρη που και αυτοί, μέσα στις γιορτινές μέρες που περάσαμε παρά τις δυσκολίες της έξαρσης της πανδημίας, τις μέρες προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, ήρθαν χορηγοί προς την Επιτροπή και τους άλλους φορείς του Δήμου, με στόχο να βοηθηθούν οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη, αλλά και φορείς που επιτελούν κοινωνικό έργο στον Δήμο. Επίσης τόνισε ότι η συνεχής αγάπη και στήριξη προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας και άλλους φορείς από άτομα και εταιρείες του Δήμου για να βοηθηθούν αυτοί που έχουν ανάγκη, δίνει δύναμη σε όλους να συνεχίζουν το Θεάρεστο εθελοντικό τους έργο.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »