Επιχειρήσεις

DNA Training Solutions: Eπιχορηγημένα σεμινάρια της ΑνΑΔ για επιχειρήσεις

Η DNA Training Solutions παρέχει μια γκάμα υπηρεσιών ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού αλλά και πιστοποιήσεις. Μέσα από την τεχνογνωσία και τις εμπειρίες των ανθρώπων μας, θέλουμε να μεταδώσουμε την γνώση και να ενισχύσουμε τις εταιρείες που μας εμπιστεύονται. Η ανάπτυξη του ανθρώπινου κεφαλαίου ενός οργανισμού είναι η αποστολή μας. Το ανθρώπινο δυναμικό μιας εταιρείας είναι το κλειδί για να την ύπαρξη γερών θεμελίων ως προς την καθημερινή αναβάθμιση και εδραίωση της.
Σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε τις εταιρείες που μας επιλέγουν με τις καλύτερες πρακτικές, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Κατανοούμε τη σημασία της διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό μέσα στο δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον και θεωρούμε ότι οι δυσκολίες της εποχής που ζούμε αποτελούν μια ευκαιρία για την κάθε επιχείρηση. Η διαφοροποίηση θα επιτευχθεί μέσα από την ανάπτυξη των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού του, που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας μέσα σε ένα περιβάλλον παγκοσμιοποίησης και έντονου ανταγωνισμού.
Όλο το φάσμα θεμάτων των σεμιναρίων μας πραγματοποιείται από εκπαιδευτές εγκεκριμένους από την ΑΝΑΔ, καλύπτοντας εκπαιδευτικές ανάγκες σε θέματα Μάρκετινγκ & Πωλήσεων, Εξυπηρέτησης Πελατών, Ασφάλειας και Υγείας , Πρώτων Βοηθειών, Social Media, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Χρηματοοικονομικά.
Επίσης έχουμε συνάψει σημαντικές συνεργασίες με εταιρείες παροχής υπηρεσιών συμμόρφωσης με την Ευρωπαϊκή οδηγία προσωπικών δεδομένων (GDPR) αλλά και πιστοποίησης στο ISO 27001 (Διαχείριση Ασφάλειας Πληροφοριών) και ISO 22301 (Διαχείριση Επιχειρησιακής Συνέχειας).
Για πληροφορίες καλέστε στο 24400767

Σχετικά νέα

X
Translate »