Γενικά

ΔΗΣΥ: Στη μάχη της Αμμοχώστου ο συμπολίτης μας Χρίστος Καράς

Κλείνει σήμερα ο κύκλος των εκλογικών διαδικασιών στον ΔΗΣΥ με την πραγματοποίηση των Επαρχιακών Εκλογικών Συνελεύσεων. Κάθε επαρχία θα αναδείξει τον επαρχιακό της γραμματέα και τον αναπληρωτή, τον επαρχιακό οργανωτικό γραμματέα, τον επαρχιακό γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον επαρχιακό γραμματέα επαγγελματικών ομάδων, την επαρχιακή γραμματέα ΓΟΔΗΣΥ και τη βοηθό επαρχιακή γραμματέα ΓΟΔΗΣΥ, καθώς και έξι μέλη της Επαρχιακής Γραμματείας.

Πρόκειται για τον επίλογο μιας περιόδου που χαρακτηρίστηκε από απανωτές εκλογικές διαδικασίες. Αν και αυτές οι ψηφοφορίες είναι στην πλειοψηφία τους προγραμματισμένες, λόγω λήξης θητειών, το γεγονός ότι ενεργοποιήθηκε διαφορετικό άρθρο του Καταστατικού και έγινε εκτάκτως ξεχωριστά η εκλογή της νέας προέδρου του κόμματος νωρίτερα, έθεσε την παράταξη σε μια παρατεταμένη προεκλογική κατάσταση, στη σκιά, μάλιστα, της μεγάλης κρίσης που δημιούργησε το κακό εκλογικό αποτέλεσμα των Προεδρικών Εκλογών. Η Αννίτα Δημητρίου εκλέγηκε τον Μάρτιο και ακολούθησε η εκλογή των υπόλοιπων μελών της ανώτατης ηγεσίας και των αιρετών μελών του Πολιτικού Γραφείου στις αρχές Μαΐου.

Όσο αναφορά την πόλη μας επανεκλέγεται άνευ υποψηφίου ο Θεολόγος Μανώλη, ενώ άρωμα Λάρνακας θα έχουμε στην εκλογική μάχη Αμμοχώστου , όπου ο συμπολίτης μας Χρίστος Καράς διεκδικεί την προεδρία απέναντι στη Χριστίνα Ζίκκου.

Σχετικά νέα

X
Translate »