Αθλητικά Νέα

Δήμος Λάρνακας: Tίμησε τους Άριστους των Αρίστων στον αθλητισμό

Σε ένα εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, η Τελετή Βράβευσης των Αρίστων Αθλητών και Αθλητικών  Σωματείων του Δήμου Λάρνακα για το έτος 2022.

Συνολικά έγιναν 97 βραβεύσεις εκ των οποίων 86 αθλητές και αθλήτριες από όλες τις Ομοσπονδίες και 6 Αθλητικά Σωματεία που διακρίθηκαν στα αγωνίσματα τους σε αγώνες στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Ξεχωριστή θέση είχαν οι 5 Ειδικές Βραβεύσεις Κορυφαίων Αθλητών και Παραγόντων για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά τους στο χώρο του Αθλητισμού  οι οποίοι αποτελούν παραδείγματα ζωής.

Σχέδιο ωφελημάτων LarnaCARD – Έχεις επιχείρηση συμμετέχεις δωρεάν – Μάθε πως

Στην κατηγορία των Ειδικών Βραβεύσεων τιμήθηκαν οι Κυριάκος Κουής, Κόκος Αντωνίου, Χάικ Αστζιάν, Πέτρος Κυρίτσης και Ηλίας Γεωργίου. Οι επιτυχίες και η στάση ζωής των ανθρώπων αυτών αποτελούν τιμή για μας και παράδειγμα για τους νεότερους.

Την Τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας,   οι Βουλευτές Λάρνακας, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ κ. Γιώτης Ιωαννίδης, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ και του ΟΠΑΠ, Πρόεδρος της Σχολικής Εφορίας καθώς και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας.

May be an image of 1 person and text that says 'ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΡΙΣΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛ N ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 2022'

Ο Δήμαρχός Λάρνακας κατά τον χαιρετισμό του ανάφερε μεταξύ άλλων ότι οι Άριστοι Αθλητές, οποιουδήποτε αγωνίσματος, οποιασδήποτε κατηγορίας και αν αγωνίζονται, λαμπρύνουν πάντα τις σελίδες του Κυπριακού Αθλητισμού και μας προσφέρουν διακρίσεις που τιμούν εκείνους πρώτιστος και ιδιαίτερα την χώρα μας.

Ο Δήμος Λάρνακας, συμπλήρωσε, στηρίζει τις προσπάθειες τόσο των Σωματείων όσο και των Αθλητών και στέκει αρωγός στις προσπάθειες για να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις ικανότητες και τις επιδόσεις τους.

Δημιουργεί εγκαταστάσεις για κοινωνικό αθλητισμό όπως τον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης Δήμου Λάρνακας, τη Δημιουργία Πάρκου στο Κυβερνητικό Οικισμό Τσιακκιλερού το οποίο θα περιλαμβάνει χώρους άθλησης, η δημιουργία skate park στο Παττίχειο Πάρκο και άλλα.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Λάρνακας ευχαρίστησε και συνεχάρη τους αθλητικούς παράγοντες και προπονητές και κυρίως τους αθλητές για την εσωτερική δύναμη η οποία αναδεικνύει το αγωνιστικό φρόνημα, την καλλιέργεια του πνεύματος ενότητας και συνεργασίας, μεταφέροντας έτσι από γενιά σε γενιά τις αρχές του «ευ αγωνίζεστε».

Τέλος, συνεχάρη τις οικογένειες των αθλητών για την υπομονή και την επίμονη τους καθώς και για τις προσπάθειες που καθημερινά καταβάλλουν ώστε οι αθλητές μας να αντεπεξέρχονται σε όλες τις δυσκολίες.

May be an image of 3 people

May be an image of 2 people

May be an image of 2 people and text that says 'ΔΗΜΟΣΛΑΡΝΑΚΑΣ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΡΙΣΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 2022'

May be an image of 14 people

May be an image of 4 people and lighting

 

Σχετικά νέα

X
Translate »