Κοινωνία

Δήμος Αθηένου: Συλλέγει βοήθεια για τους Ελληνες πλημμυροπαθείς

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «η Αθηένου εκφράζει μεγάλη θλίψη για τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την κεντρική Ελλάδα. Θέλοντας να δείξει έμπρακτα τη στήριξη του στους πολλούς πληγέντες των καταστροφών, μετά από συνεργασία του Δημάρχου Αθηένου με τον Δήμαρχο Αραδίππου, ανακοινώνει εκστρατεία συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για ανακούφιση των πληγέντων».

Η συλλογή των ειδών της βοήθειας θα πραγματοποιείται στο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου καθημερινά, εκτός αργιών, από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι.

Ο Δήμος Αθηένου «καλεί τους δημότες να προσφέρουν ό,τι μπορούν ο καθένας, ενισχύοντας τις προσπάθειες για ανακούφιση των χιλιάδων πληγέντων από τις πρωτοφανείς καταστροφές που έπληξαν την κεντρική Ελλάδα.

Τα είδη που θα συλλέγονται είναι εμφιαλωμένα νερά, χυμοί, σκηνές, κλινοσκεπάσματα και κουβέρτες, ξηρά τροφή (φρυγανιές, έτοιμα σνακ, μπισκότα), απορρυπαντικά γενικής χρήσης, είδη προσωπικής υγιεινής, δηλαδή σαπούνια, αφρόλουτρα, κρεμοσάπουνα, οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες. Ακόμα θα συλλέγονται βρεφικά γάλατα και τροφές, πάνες και ρούχα καθαρά και καινούργια.

Όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα σταλούν στους πληγέντες μέσω της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, σε συνεργασία του Δήμου Αθηένου με τον Δήμο Αραδίππου.

Σχετικά νέα

X
Translate »