Πολιτιστικά

Δελτίο τύπου Μπιενάλε Λάρνακας

Μετά την επιτυχημένη συνεργασίας της Μπιενάλε Λάρνακας με το TINA Agency στην πρώτη έκδοση της Μπιενάλε Λάρνακας (2018), με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την συνέχιση της με την διεξαγωγή 10-ήμερου εργαστήριο χορού και δημιουργικής έκφρασης για επαγγελματίες χορευτές και performers με βάση το θέμα της Μπιενάλε Λάρνακας , Απεριόριστα Όρια .

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί από τις 10 – 21 Νοεμβρίου στην Λάρνακα στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της Λάρνακας Μπιενάλε 2021.

Στο φετινό εργαστήριο η διάσημη Ιταλίδα χορογράφος Federica Dauri θα ηγηθεί του εργαστηρίου το οποίο θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους συμμετέχοντες.

To  TINA AGENCY με έδρα και δράσεις στην Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία αποτελείται από́ μια ομάδα επαγγελματιών και καταξιωμένων χορευτών και χορογράφων (Valeria Cosi, Giacomo Della Marina , Laia Montoya).

Σκοπός του IPED είναι μέσω ειδικών μαθημάτων και σεμιναρίων σύγχρονου χορού να δίνετε η δυνατότητα ανέλιξης , δικτύωσης και συμμετοχής σε παραστάσεις του εξωτερικού σε επαγγελματίες χορευτές και performers οι οποίοι προέρχονται από́ χώρες που έχουν ελάχιστη πρόσβαση σε τέτοιου είδους ευκαιρίες.

Όπως και το 2018 έτσι και τον Νοέμβριο του 2021 θα δοθεί́ η ευκαιρία σε 10-12 νεαρούς /νεαρές επαγγελματίες χορευτές και performers από́ την Κύπρο και το εξωτερικό ηλικίας 21 και άνω να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ στο εν λόγω εργαστήριο/σεμινάριο σύγχρονου χορού το οποίο θα πραγματοποιηθεί́ από́ τον Giacomo Della Marina (Ιταλία/ Ολλανδία) και την χορογράφο, χορεύτρια και performance artist Federica Dauri (Ιταλία). H επιλογή των χορευτών από́ την Κύπρο θα γίνει από́ το Tina Agency μέσω της διαδικασίας OPEN CALL και ο χώρος διεξαγωγής των μαθημάτων θα είναι η σχολή χορού DEBORAH.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής με την αποστολή βιογραφικού και χορευτικού βίντεο (μέγιστης διάρκειας 2 λεπτών) στην ηλεκτρονική διεύθυνση iped@tinaagency.org μέχρι την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 .

Τέλος σημειώνεται ότι με την λήξη του 10-ήμερου εργαστήριου (10 Νοεμβρίου – 20 Νοεμβρίου)  θα πραγματοποιηθεί́ η τελική παράσταση των συμμετέχοντων χορευτών στις 21 Νοέμβριου 2021 στο Δημοτικό́ Θέατρο Λάρνακας .

Χορηγοί : Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου Υποστηρικτές : Wonderdots Ltd , LarnacACT , Deborah School of Russian Ballet, School of Ballet Sylvia Terzi, Level Studio Dance , Mon Ballet School, Phaedra & Elsa School of Classical Ballet and Jazz.

Υπό την αιγίδα της Μπιενάλε Λάρνακας .

 

Σχετικά νέα

X
Translate »