Δελτία Τύπου

Χιλιάδες κόσμου στη Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 01 Οκτωβρίου, ξανά μετά από τρία χρόνια, στο Δημοτικό Κήπο Λάρνακας η φιλανθρωπική Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς που διοργάνωσε το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου.

Χιλιάδες κόσμος παρευρέθηκε για να στηρίξει τα παιδιά και νέους με χρόνιες παθήσεις και με αυτό τον τρόπο ενίσχυσε το ίδρυμα.

Το Ίδρυμα απευθέινει θερμές ευχαριστίες στους χιλιάδες συμμετέχοντες αλλά κυρίως στους εκατοντάδες εθελοντές που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του αξιότιμου Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη τον οποίο εκπροσώπησε ο Επίτροπος του Πολίτη κ.Παναγιώτη Σεντώνα ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ.κ. Νεκτάριος και ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας.

Όλοι τους, συνεχάρησαν το ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου για το έργο του και δήλωσαν ότι θα είναι συνεχώς δίπλα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Λάκης Αποστόλου ευχαρίστησε τους εκατοντάδες εθελοντές, εταιρίες και οργανισμούς που στήριξαν την εκδήλωση και αναφέρθηκε για τη δράση του Ιδρύματος.

Το ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου, τίμησε τους κύριους Κωσταντίνο Κωνσταντίνου, Αντρέα Κώστα και Κούλλη Παύλου για τη διαρκή και συνεχή προσφορά τους στο Ίδρυμα. Τις απονομές έκαναν ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Λάκης Αποστόλου, ο Επίτροπος του Πολίτη κ. Παναγιώτης Σεντώνας και ο τέωςΥπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος παρέδωσε το συλλεκτικό βιβλίο εις μνήμη του Στεφάνου Ζυμπουλάκη στον κ. Νίκο Χριστοδουλίδη και κ. Παναγιώτη Σεντώνα ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους και την στήριξή τους.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους στο Φιλολογικό Μνημόσυνο εις μνήμην του Στέφανου Ζυμπουλάκη που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022, Ώρα: 19:30 με την ευκαιρία της έκδοσης του βιβλίου “Θα ξανάρθω Φαμαγκούστα” Ποιητικά Άπαντα του Στέφανου Ζυμπουλάκη.

Σχετικά νέα

X
Translate »