Αθλητικά Νέα

Χάλκινο μετάλλιο για Δημήτρη Δημητριάδη στο Karate1series A 2024 στη Λάρνακα

Σε «εξαιρετική επίδοση» του καρατέκα Δημήτρη Δημητριάδη στο Karate1 series A 2024 στη Λάρνακα, αναφέρεται η Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε, σε ανακοίνωσή της το Σάββατο, σημειώνοντας ότι, με το χάλκινο μετάλλιο που κατάφερε να κερδίσει, «ανέβασε τον πήχη για τον καράτε στην Κύπρο και άνοιξε τον δρόμο για μελλοντικές επιτυχίες».

Όπως αναφέρεται, ο Δημήτρης Δημητριάδης, «ο πρώτος Κύπριος αθλητής που κατάφερε να διεκδικήσει θέση στον μικρό τελικό μετά από 4 νίκες, προκάλεσε αίσθηση και θαυμασμό με την επίδοσή του». «Με το χάλκινο μετάλλιο που κατάφερε να κερδίσει, ανέβασε τον πήχη για τον καράτε στην Κύπρο και άνοιξε τον δρόμο για μελλοντικές επιτυχίες», προστίθεται.

«Με 4 νίκες στην πλάτη του, αν και δεν κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα από τον Ιάπωνα αντίπαλό του, συνεχίζει δυναμικά και αναμένεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στους μικρούς τελικούς της Κυριακής», αναφέρει η ανακοίνωση.

Αναφέρεται ότι, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ανδρέας Βασιλείου, δήλωσε ότι η πρώτη μέρα αγώνων ήταν μια μέρα γεμάτη επιτυχίες και περηφάνια για την κυπριακή ομάδα.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Δημητριάδης, σημειώνεται, μιλώντας για την εμπειρία του στον αγώνα, «εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Ομοσπονδία, τους προπονητές του και όλους όσους τον στήριξαν στην πορεία του».

«Το μήνυμα που μεταφέρεται από αυτήν την επιτυχία είναι πολύ σημαντικό για τον καράτε στην Κύπρο και αναδεικνύει τη σκληρή δουλειά και τον αθλητισμό που χαρακτηρίζει τους αθλητές της χώρας μας», προστίθεται. Ο Δημήτρης Δημητριάδης, προστίθεται, «είναι ένα παράδειγμα αφοσίωσης και αφοσίωσης στον αθλητισμό και η επιτυχία του ανοίγει νέους δρόμους για το καράτε στην Κύπρο».

ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »