Γενικά

Χαιρετίζει την επαναπροκήρυξη των στεγαστικών σχεδίων ο Δήμος Αθηένου

Ο Δήμος Αθηένου χαιρετίζει τη χθεσινή αναφορά του Υπουργού Εσωτερικών, Νίκου Νουρή, ότι στο επόμενο Υπουργικό Συμβούλιο θα εξαγγελθεί η επαναπροκήρυξη των στεγαστικών σχεδίων στα οποία, μεταξύ άλλων, αναβαθμίζονται οι παροχές για τις ακριτικές Κοινότητες του Μάμμαρι, της Δένειας, και των Τρούλλων, που είναι χωροθετημένες εξολοκλήρου εντός της ουδέτερης ζώνης, αλλά και του περίκλειστου Δήμου Αθηένου.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηένου, η σχετική δήλωση του Υπουργού έγινε στον απολογισμό του έργου του Υπουργείου Εσωτερικών για τον πυλώνα της Στεγαστικής Πολιτικής.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Αθηένου ευχαριστεί ιδιαίτερα την Κυβέρνηση και προσωπικά τον Υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Νουρή, που κατανόησε τις θέσεις του Δήμου και τις ιδιαιτερότητες του και τον συμπεριέλαβε στις μειονεκτικές περιοχές.

Προστίθεται ότι οι νέοι της Αθηένου και οι άλλοι δικαιούχοι θα μπορούν τώρα να παραμένουν στην περιοχή τους, απολαμβάνοντας την αυξημένη χορηγία που δίνεται για τις περιοχές αυτές.

Μια χορηγία που «σίγουρα βοηθά στην ανάσχεση της αστυφιλίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά νέα

X
Translate »