Γενικά

Αρχίζει αύριο η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive 2022 στο Δήμο Λάρνακας

Ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας, συμμετέχουν για 8η συνεχή χρονιά, την ετησία Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη, την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού πραγματοποιείται κάτω από την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Εθνικός Συντονιστικός Φορέας της, είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.

Με σλόγκαν #BeActive, οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού έχουν ως κύριους αποδέκτες όλους τους δημότες, οι οποίοι μέσα από τη δωρεάν συμμετοχή τους στις διάφορες αθλητικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν  την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2022, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν διάφορες μορφές άθλησης, να επιλέξουν αυτήν η οποία τους ταιριάζει ως τρόπος αθλητικής ενασχόλησης αλλά και να  πληροφορηθούν για τα υφιστάμενα αθλητικά  προγράμματα, υπηρεσίες και προϊόντα.

Ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείου Δήμου Λάρνακας στα πλαίσια της εν λόγω Εβδομάδας θα διοργανώσουν 13 συνολικά δράσεις και θα συνεργαστούν με διάφορους φορείς της πόλης. Αναμένεται να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις μεγάλος αριθμός δημοτών.

Αναλυτικά οι συνεργάτες είναι: Σκοπευτική Οργάνωση Λάρνακας, IPA (International Police Association), Ποδηλατοπαρέα,  Beach Tennis Club, Larnaka Soccer Academy, το Ειδικό Σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας, το Δημοτικό Σχολείου Δάσους Άχνας, την Emilia Salοuta Cheerleaders, το Προληπτικό Πρόγραμμα «Εξέλιξίς» του Υπουργείου Υγείας και τον Έλληνα Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη.

Το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού περιλαμβάνει 13 δράσεις, όπως: Τουρνουά Beach Tennis, Ποδηλασίες, Σκοποβολή στο Σκοπευτήριο Λάρνακας, Πινγκ Πονγκ, Πιλάτες, Yoga, Kangoo Jumps  και άλλα.

Σχετικά νέα

X
Translate »