Γενικά

Άρχισε και θα διαρκέσει όλο το Δεκέμβριο ο φετινός Ραδιομαραθώνιος

Άρχισε και θα διαρκέσει για όλο τον Δεκέμβριο ο φετινός Ραδιομαραθώνιος, με σύνθημα «Με τη Δύναμη της Αγάπης μας – μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των παιδιών καλύτερη».

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η ανακοίνωση της έναρξης του φετινού Ραδιομαραθωνίου 2020, που διοργανώνουν ο Όμιλος CNP Cyprus, με τις εταιρείες CNP Cyprialife και CNP Ασφαλιστική, σε συνεργασία με το ΡΙΚ, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά λόγω πανδημίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, όπως αναφέρθηκε στη διαδικτυακή δημοσιογραφική διάσκεψη, «μέσα σε αυτή την πολύ δύσκολη εποχή, τώρα είναι η ώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να δώσουμε κάτι από τη δύναμή μας στα παιδιά που τη χρειάζονται», ενώ σημειώθηκε πως ο Ραδιομαραθώνιος «είναι ο θεσμός που κατεξοχήν εκφράζει τις αξίες της αγάπης και της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπό μας».

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος, σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Άντρη Αναστασιάδου, το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ Μαρία Χριστοφίδου, ο CEO του Ομίλου CNP Cyprus Τάκης Φειδία και η Πρόεδρος του Συντονιστικού Επιτελείου του Ραδιομαραθώνιου και η Γενική Διευθύντρια της CNP Cyprialife Ανδρεανή Καλλιμάχου.

Όλοι διεμήνυσαν πως «η μεγάλη πρόκληση στην εποχή της πανδημίας είναι να κρατηθεί η κοινωνία ενωμένη με άξονες τις αξίες της ανθρώπινης αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς».

Σημειώνεται ότι εν μέσω πανδημίας, ο Ραδιομαραθώνιος προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και οι εισφορές θα γίνονται μέσω του τετραψήφιου αριθμού 7060 με SMS.

Συγκεκριμένα, θα αποστέλλονται SMS στο 7060 γράφοντας RΜ (κενό) 1 για 1€, RΜ (κενό) 3 για 3€ ή RΜ (κενό) 5 για 5€.

Περισσότερες πληροφορίες περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα www.radiomarathonios.org.

Στο μεταξύ, το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ πραγματοποιεί τετράωρες ζωντανές εκπομπές σήμερα και αύριο, από τις 14:00 – 18:00 το απόγευμα, με τους δημοσιογράφους Αθηνά Βιολάρη και Χριστόδουλο Χριστοδούλου.

Σχετικά νέα

X
Translate »