Ανδρέας Αποστόλου

Αποστόλου: Προχωρούμε για την υλοποίηση του οράματος για Δημόσια Πανεπιστημιακή Σχολή στη Λάρνακα

Τις δικές του προσπάθειες εντείνει ο Βουλευτής ΕΔΕΚ κ. Ανδρέας Αποστόλου για την Ίδρυση Δημόσιας Πανεπιστημιακής Σχολής στη Λάρνακα.

Στο πλαίσιο αυτό ο Βουλευτής είχε τη Δευτέρα 24/04 συνάντηση με τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα με αποκλειστικό θέμα συζήτησης το συντονισμό των προσπαθειών μας για την ίδρυση Δημόσιας Πανεπιστημιακής Σχολής στη Λάρνακα.

Με σχετική του ανάρτηση αναφέρει:

Είχαμε προεκλογικά επισκεφθεί τον Δήμαρχο Λάρνακας μαζί με τον σημερινό Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη όπου και συζητήσαμε την προοπτική δημιουργίας Δημόσιας Πανεπιστημιακής Σχολής Θαλάσσιων Επιστημών και Τεχνολογίας στη Λάρνακα.

Στις 2 Μαΐου έχει οριστεί συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας για να συζητηθεί το θέμα.

Είμαι βέβαιος για την υλοποίηση αυτού του οράματος.

Η Λάρνακα, μετά και τη δημιουργία του CMMI, το δικαιούται και το αξίζει. Θα το πετύχουμε!


Συνάντηση και με την υπουργό παιδείας

Συνάντηση για το ίδιο θέμα είχε σήμερα 27/04 με την Υπουργό Παιδείας.

Με την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κυρία Αθηνά Μιχαηλίδου έχουμε μια εξαιρετική και εποικοδομητική συνεργασία.

Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ μαζί της και να συζητήσουμε το θέμα της ίδρυσης Δημόσιας Πανεπιστημιακής Σχολής Θαλάσσιων Επιστημών και Τεχνολογίας στη Λάρνακα.

Ενημέρωσα την κυρία Υπουργό για το ιστορικό των συζητήσεων αλλά κυρίως για τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν μετά την δημιουργία του Cyprus Marine and Maritime Institute αλλά και την πρόθεση του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριου Νίκου Χριστοδουλίδη να υλοποιήσει το έργο.

Μετά τη συνάντηση μας είμαι βέβαιος για την θετική της στάση και ανταπόκριση. Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία.

#Larnaka #Larnaca #Λάρνακα

Σχετικά νέα

X
Translate »