ΑΕΚ

Απόλυτη στήριξη της διοίκησης της ΑΕΚ σε Όλτρα και Ρόκα

Απόλυτη στήριξη σε Χοσέ Λουίς Όλτρα και Τσάβι Ρόκα, τόνισε ο Κυριάκος Δημητρίου μετά και την ανοικτή συνάντηση του προέδρου της ΑΕΚ με τον κόσμο της ομάδας.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λάρνακας, «οι συναντήσεις δεν έχουν σταματήσει από την πρώτη στιγμή. Έγινε συνάντηση του προέδρου και με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό ότι έγινε σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση με τον κόσμο. Το πιο σημαντικό από όλα είναι πως ο κόσμος εξέφρασε τους προβληματισμούς του και η διοίκηση απάντησε σε όλα τα ερωτήματα».

Για τους Όλτρα και Ρόκα: πρόσθεσε ότι, «υπάρχει απόλυτη στήριξη σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, και στον προπονητή καις τον τεχνικό διευθυντή. Για τον τεχνικό διευθυντή να το θέσω όπως το έθεσε ο πρόεδρος. Αν κάνει κάποιος τον Τσάβι να αποχωρήσει, την ίδια ώρα θα φύγω και εγώ μαζί του, έτσι είπε ο κύριος Καραπατάκης. Αυτό που ζήτησε και από τον κόσμο είναι να μην πυροβολεί τον οποιονδήποτε».

Ερωτηθείς εάν θα γίνουν νέες μεταγραφές είπε πως, «θα γίνουν κι άλλες κινήσεις. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις. Θα κάνουμε μεταγραφές για να προσδώσουμε μεγαλύτερη ποιότητα. Δεν τίθεται θέμα προϋπολογισμού και μπάτζετ. Θα κάνουμε όσες κινήσεις πρέπει για να βοηθήσουμε την ομάδα να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι, «θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό στην αυριανή τελευταία προπόνηση. Θα έχουμε μετά την προπόνηση τις τοποθετήσεις του προπονητή για το επόμενο παιχνίδι. Ήδη επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα ο Κατελάρης και ο Χένρι Ανδρέου. Παροπλισμένος ο Εγγλέζου έκανε τη επέμβαση και θα εξακολουθήσει να είναι παροπλισμένος. Εκτός και ο Ναούμ από το ξεκίνημα της σεζόν. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Γκιούρτσο, δεν θα είναι στην διάθεση του προπονητή με τη Δόξα. Ο Σάντος είναι έτοιμος, θα μπορούσε να αγωνιστεί και με τον Εθνικό».

Σχετικά νέα

X
Translate »