Αθλητικά Νέα

Απέσυρε την υποψηφιότητά του πυροβολώντας ο Δημητρίου-Καταγγέλλει απειλές

Πυροβολώντας απέσυρε την υποψηφιότητά του, από την προεδρία του σωματείου της Ανόρθωσης, ο Λούης Δημητρίου, ο οποίος ρίχνει καρφιά για προσωπολατρίες και καθοδηγούμενες ανακοινώσεις.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «αγαπητοί φίλοι Ανορθωσιατες, εξέφρασα την επιθυμία να κατέλθω ως υποψήφιος για την προεδρία του Σωματείου μας».

Σημειώνει ότι «μετά και της καθοδηγούμενες ανακοινώσεις και τις απειλές που δεχτήκαμε  αποφάσισα τόσο εγώ αλλά, και οι συνεργάτες μου για το καλό συμφέρον της ομάδας μας μακριά από διχόνοια και  αντιπαραθέσεις  να, αποσύρω την υποψηφιότητα μου για τη προεδρία του Σωματείου».

Όπως τονίζει, «ο μεγαλύτερος εχθρός της ομάδας μας είμαστε εμείς οι Ανορθωσιάτες. Έχουμε διασπαστεί σε πρόσωπα και προσωπολατρίες. Εύχομαι στο κύριο Χαμπουλά καλή επιτυχία και τον προτρέπω τόσο αυτόν όσο και τους οργανωμένους αν κρίνουν σκόπιμο και ορθό να με διαγράψουν από μέλος του Σωματείου. Παραμένω αγνός Ανορθωσιάτης και πιστός στης αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει η Ανόρθωση μας.

Σχετικά νέα

X
Translate »