ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Απέρριψε την πρόταση Αννίτας για δημαρχία Λάρνακας ο Κάρουλλας

Απέρριψε την πρόταση της προέδρου του κόμματος Αννίτας Δημητρίου, να είναι υποψήφιος του ΔΗΣΥ για τον Δήμο Λάρνακας, ο αντιπρόεδρος και βουλευτής, Γιώργος Κάρουλλας.

Σε μήνυμα που απέστειλε προς τα μέλη του κόμματος, απέρριψε την πρόταση που του έγινε σημειώνοντας πως η πρόεδρος και άλλα στελέχη του κόμμματος έθεσαν ενώπιον του το ενδεχόμενο να κατέλθει ως υποψήφιος του ΔΗΣΥ για την Δημαρχία Λάρνακας. «Ευγενικά απορρίπτω την πρόταση όπως είχα αναφέρει επανειλημμένα στις συζητήσεις μέχρι και μία ώρα πριν τη σύγκληση του Πολιτικού Γραφείου σήμερα και συνεχίζω να υπηρετώ ως αντιπρόεδρος και βουλευτής Αμμοχώστου».

«Ο Γιώργος Κάρουλλας ενσαρκώνει και συνδυάζει τα πιο πάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι άνθρωπος της δράσης, άνθρωπος του αποτελέσματος, άνθρωπος που με ευσυνειδησία είναι δίπλα σε όσους και όσες τον χρειάζονται. Αυτά δεν είναι θεωρία. Τα απέδειξε στην πράξη από όπου και αν υπηρέτησε».

«Ως άνθρωπος μου μεγάλωσε και ζει καθημερινά τη Λάρνακα γνωρίζει καλά τα προβλήματά της, και όχι μόνο αυτό. Γνωρίζει και τις αναγκαίες λύσεις που πρέπει τάχιστα να προωθηθούν», είπε.

«Ο Γιώργος Κάρουλλας έχει τα εχέγγυα, τα προσόντα και το όραμα να υπηρετήσει με επιτυχία τους δημότες της Λάρνακας. Αυτή είναι η εισήγησή μου καθώς είμαι βέβαιη ότι είναι μια υποψηφιότητα που θέτει την ευημερία των δημοτών της Λάρνακας πάνω από οτιδήποτε άλλο», κατέληξε η Αννίτα Δημητρίου.

Σχετικά νέα

X
Translate »