Αθλητικά Νέα

Άνοιξε σήμερα το πρώτο Skatepark της πόλης μας

Με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας ενημέρωσε ότι σήμερα άνοιξε επίσημα το πρώτο skatepark της πόλης μας

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Με κάθε επισημότητα ανοίξε πριν λίγο το πρώτο και ένα από τα μεγαλύτερα στην Κύπρο πάρκα Τροχοσανίδας και Τροχοπεδιλισμού.

Ως ΔήμοςΛάρνακας ακούμε και αφουγκραζόμαστε τους νέους μας και τις ανάγκες τους. Θέλουμε να είμαστε δίπλα τους και να στηρίζουμε τα ενδιαφέροντα τους.

Το skateboard, ένα άθλημα που από φέτος εντάχθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και κερδίζει συνεχώς περισσότερους οπαδούς έχει μεγάλη ζήτηση από τη νέα γενιά και στη Λάρνακα. Έτσι ως καινοτόμος Δήμος δεν θα μπορούσαμε να μην ακούσουμε τις ανάγκες των δημοτών μας δημιουργόντας έναν υποδειγματικό και ποιοτικό κοινόχρηστο χώρο άθλησης και αναψυχής.

Το πάρκο περιλαμβάνει κατάλληλη υποδομή με ειδικές πλατφόρμες/ ράμπες οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να εξασκούν το χόμπι/άθλημα σε ένα ασφαλή χώρο χωρίς να ενοχλούν και να κινδυνεύουν.

Το Δημοτικό Πάρκο Τροχοσανίδας & Τροχοπεδιλισμού – Skate Park& Skate Roller βρίσκεται πίσω από τον χώρο Στάθμευσης της Λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου (είσοδος από τον χώρο στάθμευσης) παρά το Δημοτικό Πάρκο Σκύλων.

Η κατασκευή του Δημοτικού Πάρκου Τροχοσανίδας & Τροχοπεδιλισμού – Skate Park & Skate Roller συγχρηματοδοτήθηκε από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού μέσα στα πλαίσια του Σχεδίου επιχορήγησης για τη δημιουργία, αναβάθμιση ή βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων για σκοπούς προώθησης και ανάπτυξης του αθλητισμού σε Δήμους, Κοινότητες κ.α. και αφορούν σε έργα αγωνιστικού και κοινωνικού – μαζικού αθλητισμού.

 

 

 

 

Ανοίξε το πρώτο Skatepark στη Λάρνακα!

Σχετικά νέα

X
Translate »